6 mesačné bábätko samé v nemocnici
Ahojte, zaujíma váš názor/skúsenosti a ako by ste sa v danej situácii zachovali vy, lebo sa akurát snažím spracovať jednu informáciu, ktorá sa ku mne dostala a teda zmieriť sa s ňou neviem 😡 vo štvrtok ide moja pol ročná dcérka na hospitalizáciu na jednu noc do nemocnice, konkrétne ide na scintigrafiu obličiek. Automaticky som brala, že bez žiadnych diskusií budem hospitalizovaná s ňou. No akurát som sa dozvedela, ze tým, že nekojím, tak sa môže stať že pre mňa nebude miesto a pošlú ma domov. To ako vážne??? To ju tam mám nechať samú v cudzom prostredí s cudzími ľuďmi, ktorí o nej prd vedia???? Neviem to doslova predýchať.. ..
@deti95060810 je veľký rozdiel, či ostane zdravé dieťa doma s rodičom/starými rodičmi, ak ide matka do nemocnice, alebo choré dieťa do cudzieho nemocničného prostredia samé, akurát ho niečím nadopuju, aby neplakalo. U nás na oddelení dojčiat je JEDNA sestrička. Bez matiek by tie deti možno ani neprežili.
@vlada2401 bohuzial prvy x to chytila z masa,a druhy x tiez z pieskoviska,ale to sme uz zvladli doma a vedeli co robit.prvy x to bolo hrozne,v zivote som sa tak nebala..
To by som nikdy nedovolila. Bola som 2 noci s 3-ročnou a keď som videla, ako sa tie sestry (aj keď milé a fajn) správajú k deťom, ktoré tam boli samé, normálne mi bolo ťažko a malú som ani na minútu nenechala samú v izbe. Žiaden záujem, chladné, ješ-neješ, tvoj problém, dieťa tam plakalo, až bolo fialové a búchalo si hlavičku o kovovú postieľku a ony nulový záujem. Ponúkli mi štandardnú izbu, kde by mala len malá posteľ a ja by som bola v noci v izbe matiek alebo nadštandard, kde budeme spolu nonstop. Ale vtedy bolo poloprázdne oddelenie, vzali sme nadštandard.
Tak už sme prijaté a máme izbu len my dve... nakoniec sa vôbec neriešilo či s ňou budem alebo nie, je málo detí a málo príjmov....tak zbytočne ma vystresovali...
@bajuss21 No chapes to? Naco bolo dobre ti povedat taky sprosty komentar ze ta poslu domov. Niekedy mi pride akoby naschval chceli robit ludom zle a to robia v profesii, kde by to mal byt uplny opak.
Ale hlavne ze to dobre dopadlo a teraz uz aj vies do buducna ak by nedajboze zase bolo treba, ze ako na nich.
@simsalabim čím všetkým si na nich vyletela? Ja som s mojím 2,5 ručným bola hospitalizovana uz4x síce vždy som mala posteľ, ale to sme boli v čase keď neboli epidemie, takže som si ešte mohla aj vyberať posteľ kde budeme spať
No keďže sa mu blizia 3 roky chcem byť pripravena a vedieť argumentovať ak by bola taká situácia že nemôžem tam spať s ním.
Radšej som pripravená ako to potom riešiť
Čítala som že už Nemocnica musela volať políciu na matku lebo nechcela opustiť nemocnicu 😡
@milka1988 uz si nespominam, bolo to davno, asi som len argumentovala, ze dieta ma na pritomnost rodica pravo.

Nikdy by som dieťa nenechala samé,nehovoriac o bábätku!! Nikdy! Sak by som ani spať nemohla.. Chúďa dieťa!!