6 mesačné dieťa má herpes
dobry den chcem sa spytat ci by mi vedel niekto poradit??mam 6mesacneho chlapceka a ma na ustach kutik dava sa na to nieco alebo mam ist k lekarovi stym??dakujem
no skusim to len ja som mu skusala dat aviril puder a on mi to oblizal...ale dakujem
Ahoj, moj maly teplotoval 3 dni a potom sa mu urobili 2 herpesy, boli sme na pohotovosti a doniesli sme aj moč lebo nam kazali koli tomu aby zistili ci nema zapal mocovych ciest, nakoniec mal herpesovu anginu, nic nam na to nedali iba na noc 1 diazepam, davala som mu harmancekovy caj, môžeš mu to potierat harmancekovym odvarom.
skus mu dať homeopatikum Rhus toxikodendron 9 CH - 1-2 guličky stačí rozpustiť v lyžičke čistej vody a dať 2x denne,je to bez vedlajších účinkou, mám to osvedčené
@syrik preco nie framykoin na usta? moja mala ma tiez teraz herpes a priamo v lekarni mi povedali, ze framykoin jej mam na to dat....
kútik stačí dobre natierať, aby sa nevysušil a nepraskal. Môžeš kalciovou masťou, vazelínou alebo aj obyč.olejom. Nič sa nestane, ked si to pooblizuje 😉
@beruska141 V lekárni kazu hocičo.Sedliackym rozumom by som jej dala niečo, čo nebude oblizovat A tým pádom prehltat.
@syrik sedliacky rozum je krasna vec, ale studovany farmaceut s dlhorocnom praxou sa tomu rozumie asi viac 😉
@beruska141 Však áno,predovšetkým ide o to,predať, aby bol zisk. Netreba poslúchať všetky rady lekárov, mne kazali potierat tvár niekoľko mesačnej dcéry kortikoidmy ako indulonou. keby nemám vzdelanie V zdravotnej oblasti, malá by na to pekne doplatila. Ale mne je to jedno,kľudne natieraj pery čím len chces
@syrik kazde dieta je ine. moja má uz dva roky aj nieco a ked som jej to nepotierala nicim, tak to mala herpes aj mesiac, a z pery sa jej presunul do kutika, tak mesiac ho mala. teraz som jej to potierala zabite ma aj framykoin aj zovirax. ona si to neolizuje, lebo to jej potrem len vecer a hned dam dudulku a uz spinka. a davala som toho tak malo, ze to ani vidno nebolo a za 4 dni to uz mala pekne zahojene.

@terezia22 daj sudokrem,alebo bepanthen,alebo framykoin,......a prejde raz-dva,... 🙂