6 mesačný synček celú noc plače, krúti sa a robí mostík
Zeny,uz nevladzem...nikto mi z okolia neveri,lebo sak 6mesacne "uz by malo prespat noc" ☹ .keby aj neprespal som rada ale co robi posledny mesiac.minimalne kazdu hodinu sa budi s placom a zatvorenymi ocami a neda sa utisit.nepomaha ani nosenie,spievanie,mojkanie ani dudlik nechce.tak s nim zufali chodime po izbe a polhodke to vzdame a damu mu flasu s um...potom sa ho do 10minut nejak podari uspat.ale uz sme zufali..nemozeme mu predsa stale davat jest.caj nechce,ani vodu.muz sa potrebuje vyspat.mne pozliepane 3hodiny spanku kazdu noc uz tiez udieraju na mozog.stale sa len pretaca.ked ho necham v postielke tak plače a udiera sa o postielku*
-aj ked mame hniezdo okolo-gula sa zo strany na stranu,pučí zadok.ked si hp chcem ukludnit na brusku,lebo kedysi to pomahalo,zacne davat hlavu do zaklonu,na chrbatiku robi mostik jak keby ho brusko bolelo. Dr. mi vzdy len povie ze je to nekludnejsie babatko,nic mu neni.akurat na poradni ma brusko makke,takze mi neveri.co robit?je to len dočasné? ☹
@dusika11 moj maly na UM nebol takze neviem, ale sestrina bola a tiez mala problem s grckanim, musela prejst na nutrilon HA a nakoniec jej zistili atopicky ekzem, @lulu0902 neskriabe sa ti maly? mozno bude problem aj tam, moj syn bol kojeny a tiez neprespal celu noc ani ked mal uz rok, budil sa v noci s placom a kopal nohami, tiez som nevedela co mu je, skusali sme kvapky na brusko, na bolest, na zubky a ked sa zacal skriabat isla som na kozne a tiez mi potvrdili atopicky ekzem, dostali sme kremiky, kvapky a uz spime celu noc

@zuzaan no ..vies my sme zacali obycajnym nutrilonom v roku 2011 potom dali do neho lastku cos-fos..vraj proti naduvaniu to bolo tooooco mali v kuse vrieskali..presli sme na sunar orgonal bolo ok..aj ta dali cos fos..zase toooco..a skoncili sme pri dm...kde cos fos nebolo a brucha neboleli