6 ročná dcéra má znovu vši a bude mať vyholenú polku hlavy
20. mar 2014
Ahojte maminky a ocinkovia.Chcem sa opýtať,či má niektorá z vás dcéru v tomto veku so strihom ako som uviedla.Dnes ideme na to.Ja aj moje zlatko.Vôbec nenamietala.Našli sme si pekný strih na nete a obe sa ideme dať oholiť.V pravidelných intervaloch prichádza zo škôlky zo všami a už nás obe prešla chuť vyčesávať 2-3 hodiny vlásky do pol chrbta.Viem,že zvyšok hlavy budeme musieť kontrolovať,ale predsa to už nebude trvať tak dlho.A predsa len,aj vlásky si potrebujú oddýchnuť.😀
Predošlá
Strana
z7
Predošlá
Strana
z7

ahoj pred rokom sme mali rovnakú skusenost! dcérka nam dostala vši (4rocna) ..bol to neskutočný kolotoč,lebo sa jej to nedalo vyčesať ,na prípravky sme minuli 100eur, nič iné som nerobila len prala od postelneho prádla až po poslednú ponožku, trapila ju vyčesávala umývala, stále dokola to iste a ked som myslela že sme "za vodou" hnidy boli na vláskoch zas, plakala keď zbadala sampon či hrebeň .bolo to strašne,po xx dňoch som sa jej to snažila spolu so svokrou vyčesať, obe naraz s tým že po vlásku to budem vystrihovať,zbadali sme sa obe až ked dcérka mala pomaly kolesa na hlave,a svokor vtedy povedal a dost,!!!,vzal mašinku a na to skoro najmens, veľkosti ju ostrihal,nechal jej dlhšiu šticu, ja som sedela a plakala slzy mi stekali vždy co som nanu pozrela a to bola ostrihaná na chlapčeka, ale ona vysmiata ,každy ju chválil že krátky strih jejj veľmi pasuje a je taka iná ako ostatne copate dievčatá, nehanbila sa ani povedať že vlásky sli dolu koli všam., samozrejme vší sme sa zbavili hneď ako svokor vypol mašinku 🙂 prešiel skoro rok a dcérka ma znovu taku dĺžku vláskov ako mala, preventívne jej dávam sprej aby sme sa tomu už vyhli, rozumiem ti že chceš toto podstupit už radikálne ale nie do hola,.! rozhodne na krátke ako chlapček,kľudne jej nechaj šticu a bude to ok uvidíš...držím palce 🙂