7 ročný syn je hospitalizovaný v Martine a nesmie mať návštevy a ani mobil
Prosím máte niekto skúsenosti s nemocnicou v Martine - detská chirurgia.Mam tam od štvrtka syna 7 ročného so zápchou.Je to od nás 2 hod. cesty,vybavila nám to pani doktorka z Bratislavy,vraj sú na Slovensku jedny z najlepších.Tak syn tam išiel ale išla s ním babka,že sa tam nájde niekde ubytko a bude k nemu každý deň chodiť.Ja nemôžem,lebo mám mesačne bábätko.Lenže svokra sa ešte v ten deň vrátila späť domov.Vraj keď chceme aby liečba bola úspešná musíme ho tam nechať samého.Nesmie prijímať návštevy ani používať mobil.Nie je to choré že rodičia svojmu dieťaťu nemôžu ani zavolať?
Nie to čo ti povedala svokra je hlúposť. Samozrejme, že rodič môže kedykoľvek ku dieťaťu, len treba rešpektovať režim oddelenia. Prave sme odtiaľ prišli až bola som pri dcére. Má 6 a nechali ma pri nej na izbe
Ja som ležali v UNM na detskej chirurgii s ani nie 2 ročným synom, ale bežne tam boli maminky pri školopovinných deťoch.
Zavolaj na kliniku, je tam pohodový personál a oni Ti povedia, čo a ako.
Určite by som ho "tak" nenechala, však ak budú chodiť k ostatným deťom a on bude sám.
Moj syn tam tiez lezal s chronickou zapchou..bol podstatne mensi, mal len 2,5 roka...tiez nam povedali ze je lepsie ked tam bude sam, lebo deti potom menej spolupracuju, ale ze nam to nemozu prikazat...nechala som ho tam sameho, ale ja som z MT a chodila som sa na neho nenapadne divat kazdy den cez sklo
Ja som ležala tiež zo synom a niet lepšej nemocnice ako je Martin a to sme zo Záhoria maximálne spokojná som bola ci sestričky alebo primár chodili každú chvíľku pýtali sa podrobne informovali dokonca p. primár chodil s nami na vyšetrenia pripadala som si ako v sne po skúsenostiach z Kramarov tam by som už nikdy nešla. Návštevy chodili normálne žiadny zákaz.
@fkata veď svokra prehovárala od setričky,cez doktora po primára či primárku,ale boli proti.Ze vraj deti lepšie spolupracujú keď sú samé.
@majuska451 nie, este cca 2 roky sme sa s tym trapili a potom to postupne ustupilo
@majuska451 rektoskopiu aby sa zistila priechodnost criev ci tam nema nejaku preekazku, klistir kedze nekakal 11 dni
@rachel36a ako sa robí tá rektoskopia sa to pri tomto nemusí byť vyprázdneny? Náš bežne nekaká 2 týždne ale včera to boli už 4 týždne.Uz dvaja týždne som ja doma mu dávala klistiry ale len voda s repukovym cjom ale išlo len riedke stolica malo.My sme boli presne pred mesiacom v Popradskej nemocnici a tam ho len vyčistili a žiadne vysetrenia
Nikdy by som dieta v nemocnici nenechala same....v dnesnej dobe ked sa deje co sa deje, rodicou nechcu preto lebo detom robia rozne ukony ...a ......mudry rodic sa pita a pita...to sa doktorom nepaci
@hastrmistr ono niekedy nemaju rodicia na vyber.
Ale suhlasim s tebou. Mam dvoch synov (5 a 10) a nenechala by som ich tam :(
Ja už neviem,ale čo viem,že keď som bola pred mesiacom s ním v Popradskej nemocnici je pravda,že sa spoliehal veľmi na mňa,takže niečo v tomto bude.A dievčatko ktoré tam bolo samé bola tretiačka hneď na druhý deň sa vykakal a on nič a nič.
@veronikaszabova moja sestra robi v nemocke a tie pribehy ked mi hovori ......
@veronikaszabova nemáme veľmi na výber keďže potrebujeme aby ho vyprázdnili,nemôžeme nechať dieťa trápiť sa.
@majuska451 drzim palce, nech je vsetko OK.
A smiem sa spytat? Nejde mu to, ci to dokaze tak dlho zatlacat? :(
@majuska451 my sme boli v Martine na chirurgii s bábätkom máme predčasniatko a teda po nemocniciach sme sa nachodili až až chirurgia v Martine bola úplne top prístup odbornosť ochota. Držím palce ✊ aby bol rýchlo v poriadku neboj je naozaj v dobrých rukách.
@veronikaszabova má nutkanie na stolicu ale keď sadne tak nevytlači. On to na začiatku zdrží a tá stolica tam tým pádom stvrdne a už sa mu to tam zasekne a nechce to ísť.On má aj objemnejsie črevo,tym že nechodí a tak potom je problém dostať to von.
@mata1826 ďakujem veľmi pekne za povzbudenie.Dnes mi je už trošku lepšie,ale čo som prežívala štvrtok a piatok to si neviete ani predstaviť.Len mamka mi dohovárala,aby som neplakala,lebo stratím mlieko a nebudem kojiť malého.
@majuska451 neboj sú tam aj dobré sestričky drobec to zvládne viem si predstaviť ako ti je ale pomôžu mu a potom už bude dobre. A určite je lepšie poplakať ako to dusiť v sebe.
@majuska451 Dr. Dragula je postarší, plešatý pán, inak veľmi príjemný a ochotný.
Ten mladý je myslím dr. Molnár, on je zástupca.
Za mňa je celá klinika v pohode, tak lekári ako aj sestričky, komplet.
My sme tam ležali 2x už, sme z KE, kde detská chirurgia je tiež, ale by som ju nechcela zažiť.

http://dietaaja.sk/charta-prav-hospitalizovanyc...