icon

7 ročný syn je hospitalizovaný v Martine a nesmie mať návštevy a ani mobil

majuska451
11. máj 2019

Prosím máte niekto skúsenosti s nemocnicou v Martine - detská chirurgia.Mam tam od štvrtka syna 7 ročného so zápchou.Je to od nás 2 hod. cesty,vybavila nám to pani doktorka z Bratislavy,vraj sú na Slovensku jedny z najlepších.Tak syn tam išiel ale išla s ním babka,že sa tam nájde niekde ubytko a bude k nemu každý deň chodiť.Ja nemôžem,lebo mám mesačne bábätko.Lenže svokra sa ešte v ten deň vrátila späť domov.Vraj keď chceme aby liečba bola úspešná musíme ho tam nechať samého.Nesmie prijímať návštevy ani používať mobil.Nie je to choré že rodičia svojmu dieťaťu nemôžu ani zavolať?

Strana
z2
majuska451
autor
12. máj 2019

@fkata ďakujem tak ten Molnár ho prijímal,svokra hovorila že veľmi zlaty

mata1826
12. máj 2019

@majuska451 áno tiež môžem potvrdiť za nás ten naj 😉

abbey1
13. máj 2019

Skutočne sa niekto otočí vo dverách nemocnice a nechá tam svoje dieťa samotné, lebo mu personál povie? A vraj bez návštev a telefónu? Ľudia, kde žijete? Veď je to vaše dieťa a nie kus batožiny!
Dospelý človek má čo robiť, aby v nemocnici vydržal a nie dieťa! Toto nikdy nepochopím. Dieťa má právo na doprovod, návštevy a hlavne je povinnosťou rodiča byť dieťaťu oporou.

majcika
13. máj 2019

Nechcem si ani predstaviť, čo to narobi s dušou dieťaťa. Ono určite nepochopí, že údajne bude lepšie spolupracovať. Žiadne návštevy nič? Toto nie je vhodne

zuzka208
14. máj 2019

@majuska451 ahoj my máme dlhoročný problém zo žalúdkom ale primár Molnar je zlatý človek a ľudský..

jakubik
14. máj 2019

@majuska451 prosim ta a s psychologickou si to riesila? Od kedy presne ma problem s vyprazdnenim, ja som to mala pri oboch detoch preto sa pytam,testy na alergie mu vysli ake?

majuska451
autor
Autor odpoveď zmazal
majuska451
autor
14. máj 2019

@jakubik psycholigicku som jednu riešila ale tá nula bodou.Chidimvs ním na gastro do Bardejova a ona mi má dať jedno číslo na špecializovanú psychologičku,len koľko krát volám tak nikdy nemá,aké musím byť asi neodbytna a tlačiť nech mi čím skôr pozhaňa.Problem má už od roka,ale nebolo to nikdy také aby sa vôbec nevykaka, až teraz je to také akútne.Ani testy mu nerobili,vždy nás len tá na gastro riešila sirupmi a liekmi

majuska451
autor
20. máj 2019

Práve dnes sme si priviezli synčeka domov😀,bolo to pre mňa dlhých 10 dní,ale chcem poďakovať všetkým mamičkám, ktoré má psychicky podržali s referenciami a kladnými skúsenosťami na martinskú nemocnicu a tým ktoré má odsúdili hneď na začiatku,že by svoje dieťa nenechali samé,tak vám chcem povedať aj ja som sa toho na začiatku veľmi bála keďže som bez syna nebola dlhšie ako jednu noc,aj keď som sa na začiatku veľmi mylila malo to svoj význam a zato ďakujem celému kolektívu sestričiek a lekárov na detskej chirurgii v Martine a pani docentke Havličekovej a pani doktorke Juricovej. Dokazali to, že moje dieťa chodí na WC a má pravidelnú stolicu,z ktorej sa sám teší.Len čoho sa bojím,že keď do budúcna dlhšie nepôjde kakať a ja ho budem strašiť trošku tým,že zasa pôjde do nemocnice,tak on mi na to odpovie "no a čo veď tam bolo tak dobre" 😀😀😀.Dve a pol hodiny cestou domov sme počúvali,čo všetko tam zažil a ako bolo dobré.Ešte aj darčeky dostal od sestričiek,ale aj od mamičiek deti s ktorými bol na izbe,za čo aj im patrí veľké ďakujem.

fkata
20. máj 2019

@majuska451 nestraš ho. Nikdy nevieš, môže sa dostať do situácie, keď bude musieť ísť do nemocnice a bude problém.
Držím palce!

nika82
20. máj 2019

drzim palce aby to kazdodenne kakanie vydrzalo co najdlhsie

majuska451
autor
20. máj 2019

@fkata myslela som to len obrazne

majuska451
autor
20. máj 2019

@nika82 ďakujeme veľmi pekne aj keď to nebude každodenné,nech to bude aspoň pravidelne

nika82
20. máj 2019

@majuska451 čím dosiahli že tam kakal denne

majuska451
autor
21. máj 2019

@nika82 sirupom na zmäkčenie stolice,ale boli potrebné aj klyzmy,lebo zdola mal poriadne zatvrdnute,ale asi len dve mu dávali.Potom to riešili,tým aby sa vykakal sám a proste aby si osvojil návyky vyprázdňovania.A dávali mu ešte vlákninu ktorú sme už mi dávali doma a probiotiká.

rachel36a
21. máj 2019

@majuska451 super...som rada ze mu to pomohlo..z blbych reci si nic nerob...kazda si mysli ze sme zle matky ked nechame dieta same v nemocnici , ale same to nezazili co je to mat takyto zdravotny problem ktory treba riesit...tak nech sa malemu takto dari aj nadalej 😁😀😉

abbey1
21. máj 2019

Zaujímalo by ma, akú zdravotnú terapiu nemôže dieťa v nemocnici podstúpiť v doprovode matky.

majuska451
autor
21. máj 2019

@rachel36a ďakujem veľmi oekne

mata1826
21. máj 2019

@majuska451 jej akurát dnes som na vás myslela. Tak to sa moc s vami teším že už takto zasa spolu a že to hlavne drobcovi pomohlo. Silno držím palce ✊ aby to tak už zostalo 😍

majuska451
autor
22. máj 2019

@mata1826 jej ďakujem veľmi pekne aj ja dúfam a modlím sa zato aby to tak už bolo a chodil na wc pravidelne

Strana
z2