icon

8 mesačná má na hlavičke mazivo. Čo robiť, aby to zmizlo?

batida1986
18. feb 2012

😒 prosím poradtemi som uz zufala naozaj dakujem.

fotoarch
18. feb 2012

naolejuj jej hlavicku a dospelackym hrebencekom jej to mazivo potom krasne vyceses .... samponom to nepojde... cca 5 minut roboty a bude z nej krasavica 😉

gabika7706
18. feb 2012

@fotoarch @batida1986 ja mam velmi dobru skusenost s tymto samponom http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-... ziadne olejovanie a vycesavanie sa u nas doma nekonalo, po troch umytiach bola hlavicka cista 🙂

koralinka
18. feb 2012

nám nepomohol ani bebé šampon, ani oleja vyčesavani - nič a nakoniec som jej to natrela modrou indulonou a asi po 4 natretiať zmizlo a tiež to mala od narodenia až doteraz

anicka1981
18. feb 2012

my mame 8 mesiacov a este sme nemali, dolezite je umyvat vlasky, le tie supinky je vlastne zaschnuty pot, voda z neho sa odpari, a na pokozke ostanu mineraly a ine vecicky z potu,,, my umyvame kazde druhe kupanie aj vlasky, popripade aj kazde, podla potreby 😉

ja som robila kadernicku,a s tymto sme mali aj 5 rocne babo na stihanie, takze ono je to naozaj vec hygieny, aspon v takom veku urcite,

katren
18. feb 2012

@anicka1981 tak ja umyvam od narodenia vlasy pri kazdom kupani a Dominika mi to ma a Misko tiez....takze to nemoze byt len o tej hygiene....
a mna na to upozornovala aj mamina aj sestra, obidve du kadernicky....
nam pomohol tiez sampon, hoci moje kadernicky vraveli o oleji a vycesat....
presne tento...http://www.maderna.sk/katalog/product/8580/

evicaevica
19. feb 2012

Asi máš na mysli tie šupinky vo vláskoch, že? Hygienou to určite nie je, jedine ak príliš veľkou, lebo moja staršia dcérka ich mala moc a hlávku som jej umývala každý deň a šampónom, ktorý nám odporučila neskôr aj kožná. Malú to aj svrbelo, pomohla nám až tá kožná, čo nám predpísala špeciálny krémik do vláskov . Druhá to má teraz tiež, ale úplne málinko. A tej hlavičku umývam tak každé druhé kúpanie. Ale je dobré spraviť zábal z olivového oleja - vmasírovať do vláskov, dať cez to plienku a nechať pôsobiť a potom tie zmäknuté šupinky jemne vyčesať a umyť hlavičku. A používať jemný šampón, mne tá kožná odporúčala Johnson baby - žltý.

fordikford
19. feb 2012

my sme to tiež mali a stačilo naolejikovat a vyčesat hustym hrebenom nie je to nič hrozne ma to skoro každe dieta

janinah
19. feb 2012

ako píšu -stačí olejček,nechať pôsobiť a potom vyčesať hustým hrebeňom,len upozorním,že ak má toho veľa,tak to nesnaž sa urobiť naraz,aby si veľmi nepodráždila kožičku,jeden deň trochu vyčeš,trochu na druhý....

danu
20. feb 2012

@batida1986 opytaj sa v temach na ktore ti dala link hajanka