icon

8 mesačné kojené dieťa má problém s kakaním

sylwi23
19. jan 2017

Dobrý deň mám otázku čo mi príde zvláštne lebo je to už moje tretie dieťa, ale toto sa mi ešte nestalo. Malú kojím a raz za deň prikrmujem. Začala som s kašičkou bio zmiešané s potlačeným banánom a jablkové pité...Skúsila som aj kombináciu len s prevarenou vodou aj s kozím mliekom bio naozaj výborná kvalita v skle. Skúsila som aj klasiku mrkva , petržlen , zeler olej - detský slnečnicový bio všetko mix. Problém je , že malá má také tvrdé bobčeky a niekedy až tlačí a plače. Dávala som aj ovsené rozvarené vločky s kašou Holle Bio.... Nikdy som to nezažila chalani mali stolicu vždy skôr riedku. Ona priam plače a tlačí ju to. čo mám robiť? Možno viac riediť ? Robím jej to kašovité, ale nie úplne husté ale ani nie vodové... Máte skúsenosti? Dávam jej aj čajík lebo od malička pije menej menšie dávky a menej...
ďakujem

libawet
•
20. jan 2017

@sylwi23 no ale banán " zapeká ", skús ho teraz nedávať.

annabelka
•
20. jan 2017

@sylwi23 môj syn mal ten istý problém v tom veku, skúsila som asi všetky babské recepty, ku ktorým som sa dostala, nakoniec nám pomohli probiotika.

ivka707
•
20. jan 2017

Aj my sme mali len tvrde,kakal cez rurku,ale potom som do prikrmov davala viacej vody,myslim robila som prikrmy riedke,este redsie ako ovocna vyziva z obchodu a pomohlo...

babatkoo
•
20. jan 2017

My sme sa trapili od 8 mesiacov do 20 mesiacov. Stale kojim 2x denne. Tuto na MK odporucila jedna mamicka vlakninu od firmy Valosan. Kazdy den davam kavovu lyzicky a po roku konecne moj syn kaka kazdy jeden den. U nas nepomahalo absolutne nic. Ziadne slivky, lanove semienka, jablka, Duphalac. Pomohla az tato vlaknina. Takze za nas odporucam toto.

sylwi23
autor
•
23. jan 2017

Dakujem! ste super este otazka kedy zacat davat rybku alebo mäsko vyvarené do zeleninky?
dik