Aká je ideálna váha pre 15-ročné dievča?
Mám 15 rokov, vysoká som 157cm a vážim 54kg je to podľa vás dobrá váha alebo je to už veľa?
@barbie2023 preco by 15 Rocny clovek nemohol mat svaly. Len preto, ze mA len 15. Mam 9 rocnu dceru, od 5tich plava zavodne, 6 krat do tyzdna Trennung a svaly ma by si zirala.
@slavomira236 no nie je to veľa ,ale ja mam tuku viac ako svalov a pri mojej výške ,teda 157cm je to dosť. Ak by som mala svaly tak kľudne aj 55kg. Preto píšem ,že je to na tu výšku veľa v jej veku.
@yanni áno je . Ja som v jej veku závodne jazdila na koni a veľa športovala a síce som bola svalnata ,nebola som vychudnutá . Bola som akurát. A to som mala naozaj svalnaté najmä nohy.
Ok, aby som bola presná. Určite pri tejto váhe nemusíš chudnúť,ale nie je naskodu ak sa budes hýbať správnymi cvikmi alebo športom ,ktorý ťa baví. A to nie je o váhe ,ale o zdraví lebo mať svalstvo je zdravé ako u mužov aj u žien. A stravu nerieš. V tomto veku si dopraj na čo máš chuť a najmä keď si pocvicis resp si nájdeš pohybový koníček tak si vybavená. Žiadne trápenie ani nič nemusíš riešiť. A tučná určite nie si , to ťa ani nemusím vidieť keď viem tvoje parametre.
@sima234 presne tak. Ja som sice taky "rozum" mala v 17-tke. Kedy bolo "dost" pocuvania a som si dala taku dietu ze moj zaludok si to uz zapamatal navzdy.
A ano. Teraz po 4 detoch mam postavu ako vtedy po tej blaznivej diete. No nik mi vtedy nepovedal ze haloooo-si v puberte. Tvoje telo sa meni. Este sa vyvija... daj tomu cas.
@dqqq nedalo mi nekomentovat🤣, kriste pane niektoré ženy si tu ale že riadne zvyšujú ego🤦🏻♀️,,ja mám po dvoch deťoch menej kg ako ty a.t.d,, to čo sú za kraviny??? Vy ste dospelé, autorka je ešte stále dieťa ktoré sa momentálne vyvíja. A nie že vy jej hovoríte že to je dosť . Už chápem prečo je na svete toľko anorexie a bulímia kôli blbym ženám ( česť vinimkam a sory za výraz)
@cyberk vôbec to nieje veľa
@dqqq "ubrať váha z brucha" sa určite nedá a vôbec nie cvičením. Cvičením a kal deficitom uberies tuk z tela, nedá sa len z jednej časti. Ale ty si mladá ešte, nemusíš také blbosti riešiť... Kúp si väčší top a máš po probléme 🙂 si dieťa a vyvyjas sa ešte
@tulipanik12 vôbec to nieje o ťažkých kostiach preboha... Kosti vážia málo nevyhovarajte sa na to..
Akože niektoré komentáre sú 🤮🤮🤮🤮🤮
Som zvedavá ako by ste sa cítili keby niekto vašim úplne priemerne vyzerajúcim dcéram hovoril že majú v porovnaní s xy dosť kíl a mali by schudnúť.. spamätajte sa
@barbie2023 to ako nemýlite vážne ?!schudnut 🙈
@dqqq kocka, pocuvaj, mas vek mojej dcery takmer, tka ti poviem jedno: Sportuj. Nie pre vahu, nie pre "tuk na bruchu". pridaj si cvicenie, rezku chodzu postupne beh, ak nesportujes... postava sa ti vytvaruje sama, budes ju mat pevnejsiu a krajsiu. Okrem ineho to ma aj ine benefity..
Nie je otazka ci v obycajnom tricku ti vidno brucho, ci nevidno, ci v tope ti bude vidno. Ty si mlada baba, vobec sa nemas co skryvat za tricka... ani mat nejake "traumy" z par kil navyse.. proste si mas hladiet zdravu pestru stravu, pohyb, spravne zvyky = to do dospelosti sa ti velmi zide.
@dankagirl to asi nebol komentár ku mne alebo nevieš čítať.
Podla mna si v pohode,rastu ti prsia,vyvijas sa,ked zacnes chudnut,odidu ti aj prsia,uvedom si to. Normalne sa stravuj,nekrm sa hovadinami typu donuty,chipsy,kekse,hranolky, zasportuj si a ziadne diety neries. Tu neni tyzdna,co by sa tu nechvastali, ze maju po 3,4,5. detoch 40-50 kg🙄 Pritom su to zeny,co pre to zvycajne nemusia urobit nic,pretoze to maju v genoch.

@barbie2023 a co chces mat 40 znova? 51 kil po 3detoch je teda nizka vaha