icon

Aká viróza postihuje deti v tomto období?

22. dec 2024

Ahojte, moj 9r syn vobec nebyva chory, v piatok lahol s teplotou 39,3. Klesa, stupa. Dnes uz max.38,5. Nic ine mu nie je. Pisali aj rodicia spoluziakov, ze to maju tiez a pridali sa im soplik a kasel. Ak ste tym prave presli, co to bolo a dali to deti bez atb? Dakujem. Vela zdravia vsetkym.🍀

jesenzima
22. dec 2024

Môže to byť angína, kuk do hrdla 😉 náš mal 40 teploty 3 dni a bola to angína ...

mogaa
22. dec 2024

covid, chrípka, čokolvek....

ibrunova
22. dec 2024

Môj mal z ničoho nič teplotu, iné nič a bol to rozsiahly zápal pľúc.

ajko2011
22. dec 2024

Môj starší mal hnačku a zvracal. 20 mesačný vstal v piatok s 38,9. V noci z piatka na sobotu o 00:30 mal ešte 37,7 + má priesvitné sople.

sofiia87
22. dec 2024

U nas zuri chripka A. Dcera mala cely minuly vikend skoro 40tky teploty, bez teploty uplne bola az po 5 dnoch. Odpalilo nam to pol skolky a v nasom okoli cele rodimy.

zenulkaaa
22. dec 2024

Klasicka viroza, chripka, covid, a pod. to moze byt. Tazko urcovat. Ale za mna nic nove. U kazdeho sa moze prejavit inak, kazdy mame inu imunitu. A aktualne je tolko bacilov vsade, ze sa necudujem.

3petka
22. dec 2024

Môj mal takto pri covide. Ale môže to byt čokoľvek.

letfenixa
22. dec 2024

@ibrunova toto mi hlava neberie. Horúčka bez ničoho a z toho zapal pľúc.

ibrunova
22. dec 2024

@letfenixa veru.. Volala som lekárke, že má dva dni nad 39 a nejde zraziť. Tak aby sme okamžite prišli, CRP mal 110,RTG sa zhrozila, keď videla.

simona92101
22. dec 2024

11 mes.syn mal takto v oktobri covid.mesiac trvalo kym sa z toho dostal ako tak..

taktotedanie
22. dec 2024

Lieta to vzdy a vsade aj soplov kasla brusnych a crevnych chripok, to nie je ten teraz preto ze to chytil tvoj syn

iwesska
22. dec 2024

Moji mali chripku typu B.

ibrunova
22. dec 2024

@taktotedanie presne tak

autor
22. dec 2024

@taktotedanie len co citam,momen.je to vsade..

autor
22. dec 2024

@sofiia87 dcera to dala bez atb? Dakujem. Rok nebol chory, nikdy nemal taketo vysoke teploty

autor
22. dec 2024

@jesenzima hrdlo ho neboli

taktotedanie
22. dec 2024

Lebo to riesis prave ty a citas to
Inak to je stale

jesenzima
23. dec 2024

To nevadí, nemusí ho bolieť. Syn mal biele hrdlo a tiež ho nebolelo ...

jesenzima
23. dec 2024

@ibrunova toto mal aj môj, síce nie rozsiahly zápal, ale až na RTG na pohotovosti zistili, že má zápal pľúc. A pritom ani nezakázal, len teploty 40 ...

ibrunova
23. dec 2024

@jesenzima presne, vôbec nekašľal, ani neskôr počas choroby.

mizoko
23. dec 2024

@ibrunova môj syn presne tak. Najprv len bolesť hrdla a sopel. Dostal ATB. Počas toho ako ich bral začal kašľať a teplotovat,ale nie vysoké teploty tak do 38'C. Poslali nas na RTG a má zápal pľúc. Už týždeň sme v nemocnici. Kopa deti ma teraz mykotickuy zápal pľúc. Ono je to takže zradné lebo sa na to príde až keď už je rozbehnutý.

mizoko
23. dec 2024

@letfenixa je to mykoticky zápal pľúc,ten je taký zradný dá sa zistiť až keď už je rozbehnutý.