Aká viróza postihuje deti v tomto období?
Ahojte, moj 9r syn vobec nebyva chory, v piatok lahol s teplotou 39,3. Klesa, stupa. Dnes uz max.38,5. Nic ine mu nie je. Pisali aj rodicia spoluziakov, ze to maju tiez a pridali sa im soplik a kasel. Ak ste tym prave presli, co to bolo a dali to deti bez atb? Dakujem. Vela zdravia vsetkym.🍀
covid, chrípka, čokolvek....
Môj mal z ničoho nič teplotu, iné nič a bol to rozsiahly zápal pľúc.
Môj starší mal hnačku a zvracal. 20 mesačný vstal v piatok s 38,9. V noci z piatka na sobotu o 00:30 mal ešte 37,7 + má priesvitné sople.
U nas zuri chripka A. Dcera mala cely minuly vikend skoro 40tky teploty, bez teploty uplne bola az po 5 dnoch. Odpalilo nam to pol skolky a v nasom okoli cele rodimy.
Klasicka viroza, chripka, covid, a pod. to moze byt. Tazko urcovat. Ale za mna nic nove. U kazdeho sa moze prejavit inak, kazdy mame inu imunitu. A aktualne je tolko bacilov vsade, ze sa necudujem.
Môj mal takto pri covide. Ale môže to byt čokoľvek.
11 mes.syn mal takto v oktobri covid.mesiac trvalo kym sa z toho dostal ako tak..
Lieta to vzdy a vsade aj soplov kasla brusnych a crevnych chripok, to nie je ten teraz preto ze to chytil tvoj syn
Moji mali chripku typu B.
@taktotedanie presne tak
@taktotedanie len co citam,momen.je to vsade..
@sofiia87 dcera to dala bez atb? Dakujem. Rok nebol chory, nikdy nemal taketo vysoke teploty
@jesenzima hrdlo ho neboli
Lebo to riesis prave ty a citas to
Inak to je stale
To nevadí, nemusí ho bolieť. Syn mal biele hrdlo a tiež ho nebolelo ...
@ibrunova môj syn presne tak. Najprv len bolesť hrdla a sopel. Dostal ATB. Počas toho ako ich bral začal kašľať a teplotovat,ale nie vysoké teploty tak do 38'C. Poslali nas na RTG a má zápal pľúc. Už týždeň sme v nemocnici. Kopa deti ma teraz mykotickuy zápal pľúc. Ono je to takže zradné lebo sa na to príde až keď už je rozbehnutý.

Môže to byť angína, kuk do hrdla 😉 náš mal 40 teploty 3 dni a bola to angína ...