Aké kvapky dávate deťom na koliky?
Chcela by som vediet ci niekto davate biogaiu? A od kolkych tyzdnov?
ja som davala sab ximplex nam toto pomohlo
ja mam vyborne skusenosti s Coliprev - kami. su to kvapky ktore obsahuju enzym laktazu.. neviem si ich vynachvalit lebo drobcovi sa hned po par dnoch ulavilo.. konecne sa aj vykakal.. ustupili prejavy a silne zachvaty placu.. popritom cvicime.. masirujeme a sem tam nejake obklady.. ale predtym nam to vobec nezaberalo bez kvapiek.. urcite ich odporucam skusit 🙂
Sab Simplex, Bio Gaia alebo Espumissan - všetko je vhodné od narodenia 😉
Espumisan----ten nam vzdy rychlo zabral
ahojte, mam otazocku. Nikde som sa to na fore nedocitala .... chcem skusit dat malemu espumisan L, davkovanie viem ... len ten sposob ako. Staci nakvapkat na lyzicku a dat mu to spapat ( kojime 🙂 alebo mu to mam s niecim zmiesat a tak dat ? dakujem za kazdu radu.
ked kojis, bud na lyzicku, alebo si trochu mlieka odstriekas a das vypit
od Espumisanu nemala chut do jedla, potom mi kamaratka poradila Baby Calm, perfktny, cisto bylinkovy, ale tusim je az od 3. mesiaca.
mne z neho dcerka vracala.. pediatricka nam potom poradila Coliprev s enzynom laktazy.. ja by som ti skor odporucila tie..mala mi na ne reagovala ovela lepsie.. a kolika ustupila o niekolko dni a malej sa vyrazne polepsilo
Ahoj náš drobec zo začiatku papal MM no ked ho bolo mala začal papať nutrilon no lenže po ňom stále grckal zistilo sa že ma reflux tak teraz papa nutrilon AR no ma od neho veľmi hustú stolicu a k tomu zrejme asi aj koliku ked že začne niekedy plakať tak veľmi že je až bordový a popritom plienka čista, bruško plne a on stále plače :(( najnovšie sa stáva to že zaspinká a zrazu len strašný krik a plač z priateľom len skočíme čo sa deje ... neviete mi prosím poradiť ktoré kvapky by mu pomohli asi najskôr ? ked že je ich tu strašne moc bola by som vám ozaj vdačna
infacol najviac u nas zabral. mali sme neskutocne koliky, cista psychiatria. biogaja doteraz, to mame 9mesiacov, uz koliky nemame, ale probiotika davam stale a este sem-tam mala kolika, dam espumisan, pomoze uz na taku lahku mini koliku.
inak sme vymenili po dlhodobych problemoch mlieko za alergy care kde je nastiepena bielkovina kravskeho mlieka a odvtedy ziadne problemy, len ako pisem obcas, asi z prikrmov sa potrapime, minimalne.
u nas zabral coliprev 🙂
My sme tiez "odkolikovali" na Coliprev kvapkach, ktore nam zabrali 🙂
Emulips - cisty prirodny vyrobok bez chemie www.okg-fit.cz - najdete tam informacie o tomto vyrobku alebo ak mate otazky rada Vam odpoviem . pekny vecer Lucia
colic calm
Coliprev - obsahujú prírodný enzým laktáza, ktorý napomáha správnemu tráveniu.
Kolikám treba hlavne predchádzať, u malých detí používat antikolikové flašky, dodržiavať spravnu teplotu mlieka a masirovat im brusko.
AhojMame4mesacnuDcerkuSRefluxomStrasneBolestiPlacGrckanieHodinyNoseniaNaRukachKymMiRodiciaNekupiliAntirefluxnuFlaskuOdHabermanCanpolBabiesAMamePokojMalaKrasneOdgrgnePoprdkaAZiadnyPlacPoJedle
masirovanie Tymianovym kremikom JUST v smere hod.ruciciek
Baby ahojte som tu nová a chcela som sa opýtať môj malý má koliku a dali nám kvapky novalgin zdá sa mi to moc tak som dala len 4 kvapky lebo nam neurčíl doktor počet kvapiek ale je ešte maličký ma len dva mesiace a viac ako 5kil nemôže sa mu nič stať? Žijeme v Rakúsku a mam strach asi tri dni som mu to dávala ale len 4kvapky za deň viac nie 😢 asi vyzeram blbo ale je to moje prvé dieťa baby poraďte ďakujem!
@lubikkk2 kvapky coliprev pomahaju na SK su dostupne.v Rakusku neviem ale pomozu
@lubikkk2 nam pomohol babycalm .. tie kvapky su zazrak. Napr. nam ColiPrev nepomohol vobec. Neviem ci ich zozenies v Rakusku.. mozno by ti ich mohol niekto poslat zo Slovenska aj ColiPrev, Babycalm, Infacol, espumisan a sabsimplex. Ono je to velmi individualne a kazde dieta je ine .. treba poskusat co sadne tvojmu. Vsetky su prirodne a nevstrebavaju sa do telicka
Baby ďakujem vám veľmi pekne dám si ich poslať lebo tu ich nemajú a malemu sa bojim ten Novalgin podávať 😤
My sme nasej malej davali probiotika kvapky, tusim bioGaia to bola.
ja sim malemu davala na odporucanie doktorky BioGayu,koliky maval a dost plakaval,sme si to do troch mesiacov odtrpeli, takze neviem ci pomohli ci nie,mozno by to bez nich bolo este horsie,ine som neskusala, ale sestra davala malej espumisan a ze jej krasne zabrali
@sekanoval1 nám zabrali tri veci ale najviac zabrala rektarna rurka,Biogaia a Baby Calm kvapky ale každému bábätku pasuje niečo iné najprv sme brali Espumisan L ale nám nepomohol
@obleckonika teraz cakame druhe, tak urcite si kupime ten Baby calm a biogayu. Rektalnu rurku mam este nepouzitu od prveho syna 😁
Ja dávam BioGaia a SapSimplex ale nemám pocit,že by to pomáhalo. Prdka ale strašne sa puci. Aj v noci niekedy 2-3hodiny plače. Teraz som začala kojit bez prisaviek a je to ešte horšie. Nejaké rady?

my sme zacali s espumisanom a biogaiou,potom sme skusili infacol,kakal z neho krasne,ale brusko ho bolelo este viac,takze teraz mame zas espumisan, 4x denne-po kazdom druhom kojeni a hoci sa obcas trapime s prdikmi,nie je to az take hrozne,pomozem,pocvicime a je fajn.klop klop klop