Ako často používať konvičku na preplach nosa?
Ahojte, syn mi uz mesiac sopli. Mal zlty hlien. Mali sme pamycon, solmucol lebo aj kaslal z toho, nic nepomaha. U dr sme boli 3x, ani raz neurobila stery, leboze ona to nevidi tak ule. Ok.
Zacala som konvickovat, ten bordel co vychadza, radsej nekomentujem.... Ale uz ma zelene sople. PO MESIACI. Nasa dr na dovolenke... Zastupujuci nedviha. Dnes rano mal viac soplov a to zelenych... A aj kasle z toho, nema niekedy hlas.
Ako casto mozem za 1 den konvickovat?
Ved som napísala tymianovy, cibuľovy, nadchovnikovy všetko domáce
Na preplach mam striekačku speci do nosa a fyzio roztok
Ak mas Uniflox, nechapem, preco mu ho nedavas. Zlte/zelene sople znamenaju bakteriu, konvickovanim mu ju mozes zaniest do hrdla ci ucha a sposobit zapal stredneho ucha alebo anginu. Pri mesiac trvajucich zltych soploch by som trvala na vytere a celkovych antibiotikach.
@okm221
@kp7333 boli sme u dr teraz, znamej (podarilo sa vybavit) a povedala, ze toto je bezne a normalne, a moze trvat aj dlhsie. Vsetko ma ciste. Pozrela.. Ze Pamycon a uniflox zbytocne by som dala. Zaberie na tyzden a potom sa vrati. Takto to povedala. A ze to nie je na atb, kedze to ma iba rano, nema teploty, a ziadne ine problemy.
Odporucila iba silnejsiu vodu od physiomer alebo sterimar a cistit, cistit, aby sa dostal von sopel.... A aj preplachovat....
Ja uz fakt neviem. :(
@majla87 Ano, povedala este dr, ze mam posilnovat imunitu...
Najprv si pisala, ze uz mesiac sopli a ma zlte a zelene sople. Teraz pises, ze len rano ma zlte. To je ale sakra velky rozdiel.
@kp7333 no, ano! Ma mesiac zlte a dnes zelene, ale IBA rano
@kp7333 cez den nesopli, len rano sa zobudi, zacne kaslat kvoli soplikom a vyfuka farebne hlieny. Cez den nekasle, nesopli. Ma vsetko ciste a priechodnw.
Ja by som asi skor prestala konvickovat na par dni presne pre tie dovody ako tu uz zeny pisali. A ano, nejaky imunoglukan nasadila.
@majla87 vyskusam s preplachom prestat, avsak kupila som aj physiomer hypertonicky ten silnejsi. Ten by som mala, ze?
Teraz dobral arko defense,budeme ho pravidelne uzivat
@kp7333 zlte a zelene sople neznamenaju bakteriu
Je to imunitna reakcia organizmu, sopel sfarbuju sucasti imunitneho systemu sliznice ( monocyty, makrofagy a pod)
Pozri este "cisty nostek" probio od Medveda. Ja davam aj do vody na preplach nosa preventivne, plus primiesavam do probiotik co este berie.
Paniviral mojej absolutne nepomohol.
@banalu pozriem, dakujem.
@zara1357 cistou vodou? A to ti nechaju deti? Ved to boli jak svina. Mne tiez ktosi raz vravel, ze len cistou prevarenou vodou, tak reku vyskusam na sebe najprv a teda masaker stiplava bolest co ti az mozog zamrzne na chvilu... skusala si to na sebe?
Lebo teda ja som za vsetko, ale taku bolest svojmu dietatu sposobivat nebudem lebo sol "viac skodi".

@okm221 este sa opytam, preplach si robila ako? S cim?