icon

Ako dlho horúčkovali vaše deti pri Covide-19?

3. okt 2022

Ako dlho horuckovali vase deti pri covide? Moj trojrocny syncek odvcera horuckuje, kazde styri hodiny mu zrazam teplotu. Uz z toho hnackuje, boze kedy to prejde??

anjelicek26
3. okt 2022

Tak priebeh pri covide je velmi individualny. Moji mali teplotu len jedno noc, okolo 38,5... potom uz bolo dobre. Sleduj si dietatko, ako ti tu teplotu znasa, pripadne zavolaj zajtra lekarke, ako sa da este pomoct.

sims122
3. okt 2022

Jeden den a jednu noc nad 38,5 a pol dna asi 38

nevenka
3. okt 2022

Tak nas 19 mesacny mal 3 dni do 40,2, nevedela som sa dockat, kedy prejdu aspon 3,5 hodiny, aby som mu mohla dat dalsiu davku, v kuse som mu davala zavaly, vrieskal, nespal. Potom este zo 2 dni tak 38,5, to uz bolo celkom dobre a dalsie 2-3 dni zvysena teplota. Mierny sopel a nastastie, ziadny vyrazby kasel.
Davali sme Isoprinosine sirup, mali sme este od minuleho covidu spred 3 mesiacov jednu flasu. Ked som kojila, tak to znasal lepsie, o 3 mesiace to bolo taketo s tymi horuckami...a ja ako mrcinka tiez a tehotna, no hruuuza...😪

fiafia
4. okt 2022

Dcéra nemala test pozitívny no doma sme boli pozitívny všetci tak verím,že aj u nej to bol kovid. Prvý večer 38,5. Druhý deň a noc 39,4 a ťažko sa zrazala. Nasledujúci deň už len do 38 a viac už nič.