Ako dlho po nástupe do škôlky ochorelo vaše dieťa?
Keď vaše deti začali chodiť do škôlky, ako dlho tam chodili kým neprišla prvá choroba? Zaujímajú ma teda hlavne tie dvoj-trojročné. Ďakujem 🙂
Moja tri dni a dostala vysoké teploty. Potom to bolo cele zle. Týždeň v škôlke a dva,tri týždne doma. Skoro celu škôlku sa ťahali nejaké choroby. Ja som vždy vravela ze neviem ani koľko sa platí v škôlke za celý mesiac obedy. Raz vydržala cez dva mesiace bez choroby ale to už bola predškolacka
O 2 dni
@summersunny94 ano kasle sople zapaly priedusiek z roho kZdy mesiac atb vzdy m to zliezlo na priedusky. Sem tam angina
Mala 1,5 roka a isla do jasliciek, chora bola prvy krat po 3 mesiacoch a to tiez bola taka choroba, ze dostala iba sirup a bola tyzden doma. Teraz ma 3,5 a chodi uz do skolky, ale antibiotika este ani nemala.
Naozaj to nie je pravidlom, ze vsetky deti su non stop chore, ked nastupia do skolky.
my obe staršie cca dva týždne a potom to začalo, možno týždeň v škôlke a dva - tri týždne doma. Keď začala chodiť najstaršia do škôlky a nosila všetky bacily domov a nakazila vtedy pár mesačnú , tak som si myslela že druhá bude už potom v škôlke odolnejšia ale prd, to isté ako cez kopirák🙈obehali sme imunologiu, alergologiu, kadejaké prípravky na imunitu, vitamíny, ovocie, neviem čo všetko ale nevidela som rozdiel. Teraz nás to čaká s najmladšou , tak uvidíme
Moja bola prvý rok doma chorá presne 3 krát aj to raz kvôli ovčím kiahnam. Nastúpila v septembri a prvý krát ostala chorá až v decembri. Dokopy skoro nič z roka nezameškala kvôli chorobe .. to sme ju už podstatne viac krát "nechali doma" aby sme išli na výlet cez týždeň keď bol tatino doma 😅😅 takže asi tak. Niektoré baby mali doma deti choré polovicu mesiaca , niekto skoro vôbec to ti nikto dopredu nepovie ako bude na Tom tvoje dieťa.
Tyzden
Dva dni 😅
Starsia nastupila do skolky presne dvojrocna. Prvy krat chora bola teraz pred Vianocami. Ma 8 rokov. Druha nastupila ako 2,8 rocna, ma 4,5 roka a este chora nebola. Moje deti su skolkarsky/skolacky inventar😂
A atb este nikdy nemali.
Týždeň a potom týždeň doma a 3-4 dni škôlka. Prvý pol rok mal asi 4x ATB, hrdlo, uši, vysoké teploty.... Časom sa to zlepšilo a teraz máva už len zvýšenú teplotu deň-dva a sopeľ, kašeľ a vydrží aj 2 týždne v škôlke. 😂

2.75 a asi týždeň a mala sopel