icon

Ako dlho po nástupe do škôlky ochorelo vaše dieťa?

7. aug 2023

Keď vaše deti začali chodiť do škôlky, ako dlho tam chodili kým neprišla prvá choroba? Zaujímajú ma teda hlavne tie dvoj-trojročné. Ďakujem 🙂

Strana
z2
mentolka12
7. aug 2023

nastupilo v januari a o rok vo februari 🙂

simca06022011
7. aug 2023

Dva týždne:D

adeladulova
7. aug 2023

Moj mal takmer 3 roky ked nastupil. Najprv vydrzal 2 tyzdne. Neskor vydrzal aj 5 tyzdnov naraz, ale ptoom sa to tahalo 3 mesiace, ze tyzden v skolke a 2 tyzdne doma. Po 3 mesiacoch som sa nastvala a sla s nim na vyter a dostal atb kvapky lokalne a odvtedy uz vyrazne lepsie. Chcem len povedat ze ano, aj so zelenym soplom treba zajst k doktorke ja som ze ma odpinka, ved len nadcha ale.. mohla som si usetrit mnoho chorlavych tyzdnov

zuzubb007
7. aug 2023

Dva tri tyzdne a zacne kolobeh

beata_k
7. aug 2023

Tyzden

summersunny94
Autor odpoveď zmazal
asocial
7. aug 2023

Starší nastúpil ako 3.5 rocny, nebýval chorý vôbec. Vydržal 5 dní a potom 39 dačo. Mladší také nemal, nepamätam si, ale ten začal bývať chorý po skončení korona opatrení. Teraz sú školáci a tento rok bol strašný, či sa chorobnosti týka, ale to je iná téma.

janickacrazy
7. aug 2023

To je veľmi individuálne. Môj najstarší býval chorý často, prostredný vôbec za celý prvý rok v škôlke nebol chorý ani raz, najmladší prvé 3 mesiace ok, potom choroba jedna za druhou, dokonca sme skončili na infúziách v nemocnici niekoľkokrát. Aj z roboty som musela odísť, bola som v skúšobnej dobe.

deti95060810
7. aug 2023

syn nastúpil vo veku 3,5 roka. prvá choroba v mš prišla v októbri, druhá v novembri a potom sme mali do konca šk. roka pokoj.
dcéry ani toĺko neboli choré....

kiki68
7. aug 2023

Tri tyzdne a hned covid. Takze cela rodina sme boli tyzden chori. Potom to islo hore dole, ale kazdy druhy tyzden bol chory cca. U Nas bol problem, ze mu zacala az skoro anemia a to telo nemali sancu sa branit. Nejak v aprili sa z toho dostal konecne.

tomikejt
7. aug 2023

Raz, maximálne dva krát za rok chorý. Nie každé dieťa je stále choré ako sa zvykne strašiť.

bubinkaaa
7. aug 2023

O 2týždne ...3tyzdne doma...a tak stále dookola...zlepsi sa to až tuším na jar do leta😂

ankare
7. aug 2023

O dva týždne.

slavomira236
7. aug 2023

Oktober syn..a potom dokolecka tyzden skolka 3tyzdne doma. Dcerka btedy vsetko malinka chytila od neho tak v skolke prvy rok bola chora len raz myslim december to bol

summersunny94
7. aug 2023

@slavomira236 a ak sa smiem spýtať aké choroby väčšinou , kašeľ , sople?

mawisch
7. aug 2023

Vydrzal 2 tyzdne 🙂 casto sopel, dlhe intenzivne nadchy. Nasledne kasel, obcas sprevadzane teplotou. Vytery mal ciste.

thoughtfulweirdo
7. aug 2023

Tri dni 🤣🤣 a v podobnom tempe to pokračovalo zatiaľ 2 roky, nemám moc nádeje, že by to tento tretí malo byť lepšie. Ale vždy len sopel, maximálne kašeľ, žiadne horúčky a ťažšie choroby.

summersunny94
7. aug 2023

@thoughtfulweirdo tak nikdy ste nemali nič horšie ako sopel a kašeľ? Tak držím palce aby vás choroby obchádzali tento rok 🙏☺️

mabose
7. aug 2023

3 dní v škôlke potom choroba 2tyzdne zase pár dní v škôlke zase chorá a tak už dva roky

maryetta
7. aug 2023

To si uz nepamatam. Ale naposledy predskolacka. 2dni v skolke 3tyzdne doma 🫢

flafly
7. aug 2023

Týždeň. A to chodí už od 2 rokov bo jasle. Teraz bude mať 5r. A stále zo nie je lepšie. Týždeň max dva v škôlke, a doma dva tri týždne, a zas týždeň tam azas doma…

lucia245
7. aug 2023

Dva tyzdne

hendikep
7. aug 2023

2dni 😂

tamky123
7. aug 2023

Moj bol chory hned a často Ach …

thoughtfulweirdo
7. aug 2023

@summersunny94 covid a kiahne 😅 ale ani jedno nebolo zo škôlky. Odtiaľ ozaj len sople a kašeľ, síce časté, ale nič horšie našťastie nie.

mariska1989
7. aug 2023

Nastúpila ako 2 a pol ročná chorá dokopy 5 dní .🤣 Za celých 10 mesiacov škôlky . Chytila 6 chorobu úplne slabulinko bolo to ku koncu týždňa a začiatok už šla lebo jej nič nebolo a na konci roka teplota 1 deň lebo bol vírus nejaký ... Môžem byť ha chorá , staršie deti ale ona jediná zdravá 😊

zorkahorka
7. aug 2023

Trojročný uz asi po tyzdni alebo po dvoch

mmoonna
7. aug 2023

Tri dni

parvinka0001
7. aug 2023

Nastúpili keď nemali 3roky ,za celý rok chýbali 2tyzdne stoho väčšia polovička bola nútená karanténa od druhých deti .

euka210
7. aug 2023

Prvy siel v 4r a po 2t ostal uz doma 🤦‍♀️

Strana
z2