Ako dlho po nástupe do škôlky ochorelo vaše dieťa?
Keď vaše deti začali chodiť do škôlky, ako dlho tam chodili kým neprišla prvá choroba? Zaujímajú ma teda hlavne tie dvoj-trojročné. Ďakujem 🙂
Dva týždne:D
Moj mal takmer 3 roky ked nastupil. Najprv vydrzal 2 tyzdne. Neskor vydrzal aj 5 tyzdnov naraz, ale ptoom sa to tahalo 3 mesiace, ze tyzden v skolke a 2 tyzdne doma. Po 3 mesiacoch som sa nastvala a sla s nim na vyter a dostal atb kvapky lokalne a odvtedy uz vyrazne lepsie. Chcem len povedat ze ano, aj so zelenym soplom treba zajst k doktorke ja som ze ma odpinka, ved len nadcha ale.. mohla som si usetrit mnoho chorlavych tyzdnov
Dva tri tyzdne a zacne kolobeh
Tyzden
Starší nastúpil ako 3.5 rocny, nebýval chorý vôbec. Vydržal 5 dní a potom 39 dačo. Mladší také nemal, nepamätam si, ale ten začal bývať chorý po skončení korona opatrení. Teraz sú školáci a tento rok bol strašný, či sa chorobnosti týka, ale to je iná téma.
To je veľmi individuálne. Môj najstarší býval chorý často, prostredný vôbec za celý prvý rok v škôlke nebol chorý ani raz, najmladší prvé 3 mesiace ok, potom choroba jedna za druhou, dokonca sme skončili na infúziách v nemocnici niekoľkokrát. Aj z roboty som musela odísť, bola som v skúšobnej dobe.
syn nastúpil vo veku 3,5 roka. prvá choroba v mš prišla v októbri, druhá v novembri a potom sme mali do konca šk. roka pokoj.
dcéry ani toĺko neboli choré....
Tri tyzdne a hned covid. Takze cela rodina sme boli tyzden chori. Potom to islo hore dole, ale kazdy druhy tyzden bol chory cca. U Nas bol problem, ze mu zacala az skoro anemia a to telo nemali sancu sa branit. Nejak v aprili sa z toho dostal konecne.
Raz, maximálne dva krát za rok chorý. Nie každé dieťa je stále choré ako sa zvykne strašiť.
O 2týždne ...3tyzdne doma...a tak stále dookola...zlepsi sa to až tuším na jar do leta😂
O dva týždne.
Oktober syn..a potom dokolecka tyzden skolka 3tyzdne doma. Dcerka btedy vsetko malinka chytila od neho tak v skolke prvy rok bola chora len raz myslim december to bol
@slavomira236 a ak sa smiem spýtať aké choroby väčšinou , kašeľ , sople?
Vydrzal 2 tyzdne 🙂 casto sopel, dlhe intenzivne nadchy. Nasledne kasel, obcas sprevadzane teplotou. Vytery mal ciste.
Tri dni 🤣🤣 a v podobnom tempe to pokračovalo zatiaľ 2 roky, nemám moc nádeje, že by to tento tretí malo byť lepšie. Ale vždy len sopel, maximálne kašeľ, žiadne horúčky a ťažšie choroby.
@thoughtfulweirdo tak nikdy ste nemali nič horšie ako sopel a kašeľ? Tak držím palce aby vás choroby obchádzali tento rok 🙏☺️
3 dní v škôlke potom choroba 2tyzdne zase pár dní v škôlke zase chorá a tak už dva roky
To si uz nepamatam. Ale naposledy predskolacka. 2dni v skolke 3tyzdne doma 🫢
Týždeň. A to chodí už od 2 rokov bo jasle. Teraz bude mať 5r. A stále zo nie je lepšie. Týždeň max dva v škôlke, a doma dva tri týždne, a zas týždeň tam azas doma…
Dva tyzdne
2dni 😂
Moj bol chory hned a často Ach …
@summersunny94 covid a kiahne 😅 ale ani jedno nebolo zo škôlky. Odtiaľ ozaj len sople a kašeľ, síce časté, ale nič horšie našťastie nie.
Nastúpila ako 2 a pol ročná chorá dokopy 5 dní .🤣 Za celých 10 mesiacov škôlky . Chytila 6 chorobu úplne slabulinko bolo to ku koncu týždňa a začiatok už šla lebo jej nič nebolo a na konci roka teplota 1 deň lebo bol vírus nejaký ... Môžem byť ha chorá , staršie deti ale ona jediná zdravá 😊
Trojročný uz asi po tyzdni alebo po dvoch
Tri dni
Nastúpili keď nemali 3roky ,za celý rok chýbali 2tyzdne stoho väčšia polovička bola nútená karanténa od druhých deti .
Prvy siel v 4r a po 2t ostal uz doma 🤦♀️

nastupilo v januari a o rok vo februari 🙂