Ako dlho používať kvapky proti kolike u bábätiek?
Mám 4 týždňové bábätko na UM. Už 2 týždne ho trápia koliky, mlieko ma antikolikove od začiatku. Užíva devit a biogaia probiotiká. Na koliky sme skúšali coliprev, espumisan, bez účinku. Dva dni som teraz dávala SAB simplex čo je silnejšie ako espumisan. Nevidím žiadnu úľavu, skor je nespokojnejšie, lebo sa mu asi robí veľký prd z toho navziadania tých plynov. Pomáha rektalna rúrka, vždy večer po kúpaní place, ma problém najesť sa, zaspat, po rúrke ss zvykne vykakať ale nie je zapecene, len tie prdy zavádzajú. Tak neviem masírujeme, od včera skúšam natierať bruško olejom z dottery. Čo môžem vyskúšať na tie prdy? A ako dlho skúšať? Nechcem to zbytočne striedať, viem že treba pár dni ale koľko? Lebo po ničom fakt nebola úľava. A je mi ho ľúto. Večer väčšinu času nosím v nosiči.
@anonym_autor teple zabaly na brusko....my sme sa takto trapili do 4m ci dokedy vymenila som mlieka ....nic nepomahalo...párkrát sme.isli na pohotovost zrazu cestou autom sa ukludnila.a.to.plakala záchvaty revu cca od 20 do polnoci nonstop...po.kupani všetko ok vypila mlieko zaspala.a.potom peklo ;)

@anonym_autor Ucinne to je len vtedy, ak mu to davas pocivo pri kazdom jedle. Ak si myslis, ze sa mu robi velky prd, tak to funguje presne opacne. Niektore deti boli brucho z vit. D.