Ako dlho sa zotavovali vaše deti po operácii nosných mandlí?
Zdravím chcem sa opýtať ako vaše detičky prežívali dni po výbere nosných mandli? Našu 4,5rocnu operovali v piatok vo Zvolene tou shaverovou metódou. Vikend v pohode a včera sa sťažovala na bolesť hlavy a je taká unavená. Išli sme pre istotu na kontrolu tak jej dala antibiotiká že sa tam začína nejaký zápal a hlavička že ju boli s toho že jej zatuhol krk a krcna chrbtica že to súvisí s tou operáciou. Och už nech sa to skončí nech je jej dobre som s toho na nervy keď je v takom stave veľmi sa o ňu bojím. Ako to vaše detičky zvládali?
moja mala necelých 5 keď jej vyberali nosnú mandľu a zmenšovali krčné v úplnej anestéze - na druhý deň bola úplne fit, akoby jej nič nerobili
Dcérke želám skoré uzdravenie 😉
Operovaný ako 4 rovný. Na 2. deň po operácii si ani nepamätal že mu včera niečo robili. Úplne super.
moje vtedy asi 4 ročné dieťa nemalo problémy žiadne...
Ahojte,dievčatá a ste spokojne s výberom?Nelutujete to?Našej tiež odporúčajú je veľmi casto chorá my nic ine neriesime len sople 😏
Dobrý večer žienky môjmu synovi vyberali pred týždňom nosné mandle úplnej narkoze má 10rokov a stále sa sťažuje že ho hrdlo boli že už aj menej hlava ho raz boli raz nie ale stále má taky tenký hlasok že tasko mu rozumieť viete poradiť čo robiť.Dakujem

moju operovali dva a tristvrte rocnu, nebolo jej po operacii nic. zdala sa mi ok. nech sa chytro dcerke polepsi