Ako lieky si máme zobrať do Tunisu?
Ahojte maminy, chcela by som sa informovať, aké všetky lieky nosíte so sebou na dovolenku? Chystáme sa do Tuniska do 5 hviezdičkového hotela tak premýšľam, čo všetko mám vziať zo sebou - samozrejme lieky proti horúčke, asi niečo na hnačku - čo ešte nosíte? ďakujem 🙂
@eliska4 joooj....cele chemicke zavody nosim.
Antibiotika nosim širokospektralne. Jedny pre dospelých, pre deti mam Amoksiklav..ten uz s nami nacestoval a mozno vdaka tomu sme ho ešte nepouzili, psychika funguje a kde tam budem zhanat? Ok lekari su všade ale kto vie? Lieky na kašel - napr. stopptusin - klima je svina, niečo na bolest hrdla - lad v napojoch je svina, kvapky do nosa na upchaty nos, niečo na opuch - octanova mast, fenistil mast, teplomer, niečo na bolest, horučku, probiotika - niečo na pripadnu sračku. Potom podla toho na čo ste náchylný. Moja dcera mava bolesti uší takze kvapky do ucha, Betadin na desinfekciu, nejake ,,lepky,, na odreninu.
Ja všade ťahám fenistil, hylak, kinedril, zinnat, nejaké globobule od gyn. a echinaceu s panadolom. Zvyšok kúpim ak treba aj na mieste...
My sme este na dovolenke pri mori z dietatom neboli ale brala by som asi.paralen cipky proti horucke,teplomer,proti hnacke,upal,zimnica,nieco na zaludok asi 2 opalovacie kremy leb pre dieta s
najvtssim faktorom.potom asi na sople kasle nejake lieky.mozno ak by boli tak nejake pre nechut do jedla.lebo v teple dietatu chutit asi nebude a v tunisku je strasne horuco.isla by som sa popytat aj do lekarne 🙂m
Boli sme 16krat v tunise, takze skusenosti mam habadej. Faraonova pomsta nas vzdy nastastie nezastihla. Urcite ber od teploty, fenistil, usne a ocne kvapky. Mozes zobrat aj na travenie,ale to vacsinou nezabera, treba potom kupit ked tak u nich. Hlavna rada vsak je,nielen nepit ich vodu z vodovodu,ale ani na ranajkach ich dzusy, detom radsej ani zmrzlinu. Vsetko robia z ich vody a ta moze byt najhorsia na travenie. My sme si vzdy radsej kupovali balenu vodu aj ked sme mali all inclusive.

Neviem ci su to lieky,asi nie ale urcited calcium krrm,fenistil,pantenol,burove kvapky do uska