Ako mám predísť zápalu močového mechúra u dieťaťa?
29. máj 2011
chcela by som poprosiet o radu nejake pani doktorky resp.niekoho kto s tym ma skusenost...vlani ked mala nasa sasi 6 mesiacov sme navstivili weellnes detsky bazen...a mala tam nachytala klebsielu.....dnes po roku.....na nahovorili ,ze to podme skusit mala miluje vodu...a na moje nervy ....zase sme zchytali zapal mocoveho mechura..sme na atb....vysoke teploty zvracanie...apatia....mam take vycitky ,ze si to nevie nikto ani len predstavit...ale co sa stalo sa uz neodstane ako sa vravi...ale teraz podme k otazke...o mesiac uz mame zaplateni pobyt pri mori v chorv.v luxus.hotely....co teraz je riziko ,ze tam mala nieco zasa chyti ???????moze morska voda tiez takto ublizit????

morska voda v ziadnom pripade neublizi z toho dovodu, ze sa prirodzene filtruje a meni. To nie je uzavrety bazen, kde ked sa niekto napr. vymočí, tak to tam stojí. Kupte malej taky maly nafukovaci bazen, dajte do neho morsku vodu a pod slnecnikom nech sa hra. alebo priamo v mori na kraji. Urcite vsak na nej nenechavaj mokre plavky, tie mozu byt tiez zdrojom nachladnutia mechura.