Ako pomôcť bábätku s kolikou a zápchou?
Mam mesačne babetko a ma asi koliku nemoze sa samo vykakat je zapchate dávam mu espumisan biogaju aj také kvapky na koliku ale aj tak sa nemôže vykakat je také nepokojné a stále plače co vám pomohlo na to prosím.
My sme dávali sabsimplex. Cvičili sme s nozkami, dávali teplú plienku na bruško, masirovali bruško...
@larisa245 babycalm , zmena UM ( po dohode s pediatrom) , pupik - masáž bruška ale teda dlhšia nie 2 minútová, cvičenie s nozkami ( každý deň aj keď neni kolika) , teply kúpeľ, rektalna rurka.... Najviac pomohla ale zmena mlieka ak je na UM ak je na materskom tak veeelke obmedzenie v strave ...jem len pár potravín dokolečka ( krmim kombinovane aj UM aj svoje ) .... Je to začarovaný kruh kde najviac aj tak pomôže čas... Viem čo prežívate
@larisa245 babycalm , zmena UM ( po dohode s pediatrom) , pupik - masáž bruška ale teda dlhšia nie 2 minútová, cvičenie s nozkami ( každý deň aj keď neni kolika) , teply kúpeľ, rektalna rurka.... Najviac pomohla ale zmena mlieka ak je na UM ak je na materskom tak veeelke obmedzenie v strave ...jem len pár potravín dokolečka ( krmim kombinovane aj UM aj svoje ) .... Je to začarovaný kruh kde najviac aj tak pomôže čas... Viem čo prežívate
@majus2323 Kojim už druhé dieťa. Naozaj sa netreba obmedzovať v strave, v ničom. Aj kapustu a fazulu a všetku zeleninu či ovocie.Mlieko sa tvorí z krvi.
V nemocnici hovoria ine, viem, zažila som.
@majus2323 Kojim už druhé dieťa. Naozaj sa netreba obmedzovať v strave, v ničom. Aj kapustu a fazulu a všetku zeleninu či ovocie.Mlieko sa tvorí z krvi.
V nemocnici hovoria ine, viem, zažila som.
@monicazbb no vidíte , u nás taká fazuľa vôbec není problém , ale paradajky a pretlak a omáčky z rajčín. Majte na zreteli že každé bábätko je ine. Tiež som si myslela že môžem jesť všetko ale keďže vaše bábätko pravdepodobne neplače tak, že sa nevie nadýchnuť a znáša všetko ok nemáte dôvod myslieť si že sa musíte obmedziť....
Nám žiadne kvapky nepomohli, jedine kvalitne probiotiká. A rektalna rúrka. Babycalm u nás 0bodov aj Espumisan L…

Teply kupel, cvičenie s nožičkami a poloha na brušku