icon

Ako pomôcť s vykašliavaním hlienu?

donutka99
21. jan 2023

Čaute, prosím vás ako pomôžem synkovy aby odkaslal hlien je chori a ma veľa hlienu pretože dnes keď som mu odsavala noscek tak keď kaslal z vracal a sami hlien vyvracal no len on keď kašle a keď mu ide von ten hlien tak on ti na spet prehltne neviem ako mu pomôcť prosím vás viete niekto? Ďakujem za odpoveďe vo pred

dzulli1980
•
21. jan 2023

Cez deň treba hlien riediť - Kaloba, Sinupret, na noc dať antihistaminiká - Fenistil/Zodac/Zyrtec.
@donutka99

joesvk
•
21. jan 2023

Keď má aspoň 2 roky,mám veľmi dobré skúsenosti so Solmucol pastilkami.

donutka99
autor
•
21. jan 2023

@joesvk mali bude mať v máji 2 roky

donutka99
autor
•
21. jan 2023

@dzulli1980 dávam fenistil kvapky len neviem ako on ten hlien vykašle keďže on to nevie a on aj keď kašle a ma to potom v ústach ale spet to hltne bojím sa lebo pred nedávnom sme boli v nemocnici na zápal pľúc a nechcem aby mal zas :(

zuzkaa1991
•
21. jan 2023

@donutka99 velmi dobry sirup prospan je môžu deticky od 0m nam dosiel akurát zajtra malej idem kupit kedze zacala dnes vykaslavat ma chripku

joesvk
•
21. jan 2023

Okrem liekov na riedenie hlienov, daj pred spaním aj kvapky do nosa.
Dávaj tiež veľa veľa tekutín. Uvar čaj a aj v noci mu daj napiť...A počas spánku rozkroj cibuľu a daj blízko postele.

marlent
•
21. jan 2023

Máš doma fit.loptu.?

adka176
•
21. jan 2023

Solmukol pomáha rozpúšťať hlieny... odporúčam

donutka99
autor
•
21. jan 2023

@marlent nie prečo?

donutka99
autor
•
21. jan 2023

@joesvk áno dávam mu piť čajík aj v noci.. Ok dám tu cibuľu ako píšeš ďakujem ti pekne... A vieš čo som čítala na nete máš s tým skúsenosti nejaké alebo niekto z vás ze vraj je dobre aj mlieko s maslom a medom ale neviem lebo vraj mlieko viac zahlienhje ale ze vraj je to dobre tak neviem presne ci to mam spraviť alebo nie joj

joesvk
•
21. jan 2023

@donutka99 Nemám vyskúšané to mlieko s maslom. Ale med by som samozrejme tiež dávala.

kallanchoe
•
21. jan 2023

@marlent ? Fit. loptu? Asi preklep...

marlent
•
22. jan 2023

@kallanchoe
@donutka99
Na liečení nám ukazovali cviky s deťmi ako uľahčiť vylasliavanie resp ako pomôcť dieťaťu odkaslat

kallanchoe
•
22. jan 2023

@marlent ďakujem pohladam niečo na nete....toto som ešte nepočula😉

donutka99
autor
•
22. jan 2023

@marlent ďakujem aj ja skúsim pozrieť tiež na nete najviac kašle v noci keď spí hlavne no dúfam že mu to čo najskôr prejde. A bude mu dobre ďakujem vám všetkým

marlent
•
22. jan 2023

@kallanchoe pozri je to ozaj super