Ako pomôcť trojročnému synovi, ktorý má zápchu?
Prosím vás o radu syn má 3roky ma zápchu nepomáha ani prehanadlo ani kompóty som zúfalá neviem co mam sním robiť ako mu pomôcť na nete som čítala hrôzostrašné príbehy žien som cela vylakana ak má niekto nejakú radu budem veľmi vďačná
@vladkabalazova mojej dcere kakao nevadi. Nemyslim si, ze same o sebe zapeka, ved ho nezje tonu...klasicke kakao ked zmiesas s cukrom, tak zistis, ze ti staci ani nie je lyzicka prasku. S postruhanym jablckom a skoricou by nezjedol? Alebo s popucenym bananom a trosku kakaa? A tie vlocky by som naozaj varila, tym varenim sa tam vytvara taky gel prospesny na vyprazdnovanie. Nie je to celkom ono, ked ich nevaris. V podstate sa to vari v pomere 1:2 (vody raz tolko ako vlociek), ale kludne prisposob.
Dnes skúsim a uvariť ich mam ako ze dám vločky no hrnca pridám vodu a nechám na sporáku Kim sa nebude variť voda?
@vladkabalazova treba miesat pocas varenia, vari sa iba tak minutku, kym nezhustne do pozadovanej konzistencie. Ak sa ti zda moc husta, pridat trosicku vody a nechat prevriet. Ak je moc riedka, varit dlhsie. Nie je to nic zlozite, da sa to od oka.
@vladkabalazova to je jednorazovy problem s kakanim alebo dlhodoby? je odplienkovany?
@simsalabim tak je to ako ste písali hrcka je koli stolici až som si vydichla
@vladkabalazova tak teraz uz musis dbat na pravidelnu stolicu. Podla mojich skusenosti je ta ovsena kasa top.

@simsalabim ďakujem vám a to kakao nevadí keď ma malý zápchu? Pred vcerom som mu ju robila tak ze som ju zaliala horúcou vodou ako je napísané na obale nechala napucat zamisala do chutila škoricou a navrch som mu dala jahody a trosku posipala kokosom len zjedol dve lizicky znej lebo obvikle na raňajky mával pred tou zápchou vždy cereálie alebo donutt a jogurt