icon

Ako sa zbaviť pretrvávajúcej zápchy?

pindusa
Dnes o 19:28

Ako sa zbaviť zápchy ,ktorú mám asi 3-4mesiace ,musím užiť nejaké prehanadlo alebo čipok aby som išla na veľkú potrebu ,a neviem čo sa stalo ,zapchou som netrpela nikdy v živote.

anonym_101c21
Dnes o 19:32

V prvom rade po tolkych mesiacoch ist za dr.

anonym_ac7282
Dnes o 19:40

Mám malé dieťa, u neho bola príčina zápchy celiakia.

martinmmartin
Dnes o 19:42

malo vody

pochod
Dnes o 19:47

@pindusa zle sa stravujes, 100% prijmas malo vlákniny, vygoogli si co ju obsahuje a den čo den to papaj, napr jablká,ale nie jedno denne 😂 aspoň 3-4 veľké+ ďalšie potraviny ktoré obsahuju vlákninu vyber si nejaké ktoré ti chutia z tých co ti dr Google poradí alebo aj pribiotocke potraviny pridaj a dodrziavaj pitný režim, do 2 týždňov budeš ako vymenená ohladom vyprázdňovania 🫡

ikuska27
Dnes o 19:50

Treba prijímať hlavne veľa tekutín, vlákniny, ovocia, zeleniny....a do stravy pridať prášok optifibre 👍👍jednu až tri odmerky denne...a stolica sa krásne upraví 👍

pochod
Dnes o 19:53

@pindusa a hlavne prestaň užívať čipky a prehanadla aj tým si si uškodila, neprirodzene vyprazdnujes celý obsah žalúdka a potom trvá dlhé dni kym len jedlom dosiahnes úspech 😂

anonym_adeb52
Dnes o 20:09

@pindusa okrem spomenutých to môže spôsobovať stres a nedostatok magnézia...

anonym_7c1aba
Dnes o 20:55
@pochod

@pindusa a hlavne prestaň užívať čipky a prehanadla aj tým si si uškodila, neprirodzene vyprazdnujes celý obsah žalúdka a potom trvá dlhé dni kym len jedlom dosiahnes úspech 😂

@pochod vyprazdnuje sa len obsah konecnika, ciastocne hrubeho creva.

bohom_milovana
Dnes o 21:30

Mixovane jedla prijímať. Tekutiny. Prejsť doma zo sedenia na stoličke ku drepeniu.