icon

Ako pripraviť syna na operáciu slabinového pruhu?

7. jún 2026

Ahojte, trochu hlúpa otázka, treba syna na operáciu nejako pripraviť alebo nechať to tak.
Čaká ho to 15.júna, tento týždeň má ešte predoperačné u detskej , sono pred operáciou.
U nás nie je detská chirurgia, je všeobecná kde sú aj deri , neviete na izbu dávajú aj s dospelými?
Okrem toho zoznamu hygienickych pomôcok atd. , máte tip na čo určite nezabudnúť! Je mi jasné že mobil a nabijačka a dáta musia byť.
Bude 1x v nemocnici z domu už bol mimo na noc , na sústredeniach športových ale to je iné...

Predoperačné to je len odber krvi , alebo detský lekár robí aj celkovú prehliadku? EKG sa robí, lebo ho nemáme v papieroch. Sono býva také aké keď sme boli na vyšetreni?

Ďakujem.za skúsenosti

anonym_ba1398
7. jún 2026

@anonym_autor mala som 11 keď ma operovali, u dr bol len odber krvi, v nemocnici pokec s aro. Tiež nebola u nás detska chir, ležala som na normálnej na izbe s dospelými.

rachel36a
7. jún 2026

Naseho syna operovali keď mal 6 rokov. Nič netreba pripravovať. Ráno sme prišli, na obed operácia, keď tolerovať vodu a prvé jedlo, tak večer sme išli domov. Jedine co potreboval bolo pyzamo a papuce.

autor
7. jún 2026

Musí to byť pyžamo? Tričko , šortky?

autor
7. jún 2026
@rachel36a

Naseho syna operovali keď mal 6 rokov. Nič netreba pripravovať. Ráno sme prišli, na obed operácia, keď tolerovať vodu a prvé jedlo, tak večer sme išli domov. Jedine co potreboval bolo pyzamo a papuce.

@rachel36a vóbec si ho na to nepripravovala?

rachel36a
7. jún 2026
@anonym_autor

@rachel36a vóbec si ho na to nepripravovala?

@anonym_autor a ako by som ho mala pripravovať? Vedel, že ide na operáciu. Ze mu to zasiju . To je všetko. Nechápem aká priprava

anonym_32cf81
7. jún 2026

A to sa bavime o 7 rocnom ci 17 rocnom? Ako ho chces na to pripravovat, teda okrem toho ze ma info co bude a ako bude?