Ako pripraviť syna na operáciu slabinového pruhu?
Ahojte, trochu hlúpa otázka, treba syna na operáciu nejako pripraviť alebo nechať to tak.
Čaká ho to 15.júna, tento týždeň má ešte predoperačné u detskej , sono pred operáciou.
U nás nie je detská chirurgia, je všeobecná kde sú aj deri , neviete na izbu dávajú aj s dospelými?
Okrem toho zoznamu hygienickych pomôcok atd. , máte tip na čo určite nezabudnúť! Je mi jasné že mobil a nabijačka a dáta musia byť.
Bude 1x v nemocnici z domu už bol mimo na noc , na sústredeniach športových ale to je iné...
Predoperačné to je len odber krvi , alebo detský lekár robí aj celkovú prehliadku? EKG sa robí, lebo ho nemáme v papieroch. Sono býva také aké keď sme boli na vyšetreni?
Ďakujem.za skúsenosti
Naseho syna operovali keď mal 6 rokov. Nič netreba pripravovať. Ráno sme prišli, na obed operácia, keď tolerovať vodu a prvé jedlo, tak večer sme išli domov. Jedine co potreboval bolo pyzamo a papuce.
Musí to byť pyžamo? Tričko , šortky?
Naseho syna operovali keď mal 6 rokov. Nič netreba pripravovať. Ráno sme prišli, na obed operácia, keď tolerovať vodu a prvé jedlo, tak večer sme išli domov. Jedine co potreboval bolo pyzamo a papuce.
@rachel36a vóbec si ho na to nepripravovala?
A to sa bavime o 7 rocnom ci 17 rocnom? Ako ho chces na to pripravovat, teda okrem toho ze ma info co bude a ako bude?

@anonym_autor mala som 11 keď ma operovali, u dr bol len odber krvi, v nemocnici pokec s aro. Tiež nebola u nás detska chir, ležala som na normálnej na izbe s dospelými.