Ako reagujete na pripomienky lekárov?
Syn bude mať v máji 15 a dnes sme boli na prevencii. Preto , že sedí pri mobile sme od lekárky počuli asi 5x, pritom syn aktívne športuje, to znamená tréningy, zápasy škola a málo času na mobil, čo sme pani doktorke pripomenuli nakoniec stále zostala pri mobile😀 (na chrbticu si máme aj tak iba vyhľadať fyzioterapeuta)
Ďalší kameň úrazu bola váha má 178 cm 57 kg tak to bol asi 5 minutový monológ ako sa má športovec stravovať. Bolo to pre mňa podnetné, len mohla s tým počkať po vyšetrení keď by už bol syn oblečený a nie keď stál bosý na podlahe???
Na záver sme dostali upozornenie na hygienu (čo čakala keď bol normálne 5 hodín v škole?)
Neviem či pani doktorka nemala svoj deň, lebo vždy sme boli spokojný s jej prístupom!
@deedol zbytočná dráma okolo ničoho, tak asi keď videla aký je chudý, tak to hneď začala riešiť. Či tam bolo 10°? Asi ťažko, viem ako teplo je v ordinácii, to za tých 5 minút muselo ublížiť teda. To je ale prehrešok
@anonym_06005a nejde o tu teplotu, ale pubertaci sa neradi vyzliekaju pred cudzimi ludmi. dojima ma, ze ti to musim vysvetlovat. mozeme debatu ukoncit, mame rozne nazory a nezhodneme sa, tak to nenatahujme. pekny vecer 🙂
@anonym_06005a nejde o tu teplotu, ale pubertaci sa neradi vyzliekaju pred cudzimi ludmi. dojima ma, ze ti to musim vysvetlovat. mozeme debatu ukoncit, mame rozne nazory a nezhodneme sa, tak to nenatahujme. pekny vecer 🙂
@deedol podobne.
@mandzula mne je jedno kto ako čo vie ci nevie,vysledok je ten,ze ti ĺudia smrdia...a preco ini pacienti nesmrdia? Takze ano,sudim...lebo uz nemam 20 ani 30 a o pacientoch aj starych ludoch viem toho celkom dost
@anonym_autor nauc syna, ze ked je mu zima a lekar ma monológ, nech sa kludne zacne obliekat. A ked sa lekarka spyta co robi, Ved nech povie, ze je mi zima. Urcite nebudem 15 minut drkotat zubami. Za dalsie tvoj syn nie je chudy iba dnes. Predpokladam, ze je chudy od mala. Dnes jeho doktorku osvietilo?! Kazdopadne tvoj syn je na jeho vysku chudy. Cize mozno by som zvážila nejaku upravu stravu a trosku sledovat bielkoviny. To ti pisem ako matka, co by si mojmu synovi zratala rebrá. Nie v zlom. Ale v dobrom. A co sa tyka jeho hygieny 🤣🤣🤣 jasne, ze hned po skole nebude vonat ako po sprche. S teda mna by ani nenapadlo brat si vlhčené utierky a pred obvodnou lekárkou ani nebezim z roboty sa umyt. Gyndos to je ine a samozrejme. Ale tak pani doktorka detska musi byt zvyknuta od hovienok po ine etnikum a urcite jej nemoze smrdieť puberťák aby ho komentovala. Za mna mala blby den. To sa stava. Ja by som to neriesila.
@ibatanecnica co ti poviem,ked aj na salu vedia prisť smradľavi a v prepotenom pyzame,ale tych starkych ani neodsudzujeme,ledva vedia co sa deje,ale prepanakraľa ved s nimi pride doprovod syn,dcera,vnuk a aj tym je to jedno? Ked pride taky na opetaciu tak ako to vyzera u toho starkeho doma? Otrasne niektoré pripady a chudaci stari ludia.
@janinah otec opatruje starkého. Ma 95 rokov. Kolko sa otec narozculuje, ze sa nechce častejšie umývať, ze ho cítiť. Starky chce len setrit, nedá si povedať. Aj mama mu chodila dohovarat..nepomohlo..nechce si dat oprat oblecenie, ze na co tak často prať, ze šetriť treba..takze nie vždy je to tak
@oblecenie99 🤣🤣🤣sa priprav.
@koniarova A dievcata v puberte nesmrdia iba chlapci?
@koniarova A dievcata v puberte nesmrdia iba chlapci?
@anonym_39a96f ale prosím ťa . Samozrejme, že smrdia. Téma je však o chlapcovi a k tomu sa vyjadrujem. Daj si kávu. 😉
@anonym_39a96f ale prosím ťa . Samozrejme, že smrdia. Téma je však o chlapcovi a k tomu sa vyjadrujem. Daj si kávu. 😉
@anonym_50bae2 Tak mam 2 syncekov malych vonavych, tak ma zaujimalo, ze ci len nas so synmi to caka 😃. Nemusis sa rozculovat za otazku. Ja kavu nepijem.

@anonym_06005a tak asi pockam a vysetrim ho, ked uz je holy, a potom mam 5 min monolog, nie? bozeee.
@deedol zbytočná dráma okolo ničoho, tak asi keď videla aký je chudý, tak to hneď začala riešiť. Či tam bolo 10°? Asi ťažko, viem ako teplo je v ordinácii, to za tých 5 minút muselo ublížiť teda. To je ale prehrešok