icon

Pripomienky na neúspešné vzťahy: domov plný spomienok

31. aug 2026

Vzdy si poviem, ze tentoraz to uz bude normalne, pokojne a mozno aj dlhodobe, ale nakoniec to dopadne uplne opacne. Najhorsie je, ze po kazdom vztahu mi doma nieco zostane. A nie je to len jedna zabudnuta zubna kefka. Mam doma kopu damskeho oblecenia, tricka, mikiny, svetre, pyzama, leginy, ponozky a dokonca veci, pri ktorych uz ani neviem, komu patrili. Vzdy to bolo "necham si to tu, potom si to vezmem".. no a nevzali si. V kupelni mam pomaly drogeriu. Sampony, kondicionery, kremy, laky na vlasy, farby, deodoranty, rozne hygienicke potreby a asi milion flasticiek, pri ktorych dodnes netusim, na co su. A kuchyna je dalsia kapitola. Kedysi som mal doma jednu kavu a jeden caj a bol som spokojny. Dnes mam asi desat druhov kav, cierne, zelene, ovocne a bylinkove caje, rozne sirupy, susienky a vselijake zdrave veci, ktore som si nikdy sam nekupil vsetko po zaruke. Kazda mala svoj oblubeny caj, alebo kavu a samozrejme "ved to tu nechaj, ja si to potom vezmem". Takze teraz zijem sam, ale moja domacnost vyzera, akoby tu byvalo 5 zien naraz. Niekedy mam pocit, ze som si nevybudoval domov, ale muzeum svojich nevydarenych vztahov. Kazda policka mi niekoho pripomina. Jeden sveter, jedna flasticka, jedna kava, jeden caj... a clovek si uvedomi, ze vztahy sice skoncili, ale ich male pozostatky tu zostali. Ja som pritom nikdy nechcel nic extra. Chcel som len normalny vztah, pokoj, niekoho, s kym si vecer sadnem, dame si kavu a budeme spolu fungovat. Namiesto toho mam plnu skrinu cudzieho oblecenia, kupelnu plnu kozmetiky a kuchynu plnu kav a cajov. A uz by som bol celkom rad, keby mi konecne v zivote zostala namiesto cudzieho oblecenia jedna zena, ktora by uz nemusela odist.

Strana
z2
anonym_fa85fd
31. aug 2026

@anonym_autor no keby som videla kopec ženských veci u muza, ktorý byva sám, tak by som už aj ja bola tvoja ex 🤦🤦

doriiis
31. aug 2026

Tomuto nikto neuverí. ZIADNA, opakujem žiadna žena nestrpi, že v byte v ktorom žije s mužom obchádza parfémy a svetre jeho exiek. Už dávno by to bolo v koši. A ty nepoznáš také, že kontajner?
Troll jak vyšitý

moonlight1210
31. aug 2026

@anonym_autor a ty mas nejaky mentalny blok to vyhodit, ked je to po zaruke a nie tvoje a nikto sa k tomu viac nehlasi?
Ci preco tam opatrujes to muzeum byvalych lasok?

autor
31. aug 2026
@doriiis

Tomuto nikto neuverí. ZIADNA, opakujem žiadna žena nestrpi, že v byte v ktorom žije s mužom obchádza parfémy a svetre jeho exiek. Už dávno by to bolo v koši. A ty nepoznáš také, že kontajner?
Troll jak vyšitý

@doriiis teba mam celkom rad, ale tentokrat si mimo.

anonym_4510a9
31. aug 2026

všetko čo si vymenoval zoberie charita. Oblečenie, kávu, čaje, drogériu. Všetko zbierajú a dávajú ľuďom čo si to nemôžu dovoliť. Sprav dobrý skutok, nahádž do vreca a odnes.

anonym_61ad58
31. aug 2026

Hadam necakas ponuku, ze ti niekto pride upratat?
Veci, ktore nepotrebujes vies kde patria, takze mozes sa postavit do kupelne aj s vrecom a zacat vyhadzovat. Hned teraz. Zajtra skrina v spalni. Co si neupraces sam, nikto iny ti neuprace a kym to neupúraces tak ziadna dalsia nebude. Niektore zeny nielen vyzaduju ritualne vymazanie vsetkych stop po byvalej aj na soc sietach, vyzaduju aj kompletnu vymenu postele aby nespavali tam, kde spavala ina, nie to aby este obchadzali patrocny sprchac po nejakej byvalej a nemali si kde odlozit svoj sveter, lebo v skrini su svetre piatich predchadzajucich frajerok.

billy_jean
31. aug 2026

A aký máš problém? V prvom rade jej povieš, že nech veci k tebe nenosí, je to tvoja domácnosť. A keď už u teba niečo pristane, zoberieš sáčok do koša a všetko tam nahádzadzeš a vyhodíš. Problém?

doriiis
31. aug 2026
@anonym_autor

@doriiis teba mam celkom rad, ale tentokrat si mimo.

@anonym_autor ... Ak s tebou nejaka bývala a nevadili jej veci po tvojich ex tak to s tebou nikdy nemyslela vážne. Ta mala len na sex.
Ak si natoľko slabý a nedokážeš sa zbaviť veci po svojich bývalých tak žiadnu normálnu ani nenájdeš.
Byt slobodného chlapa s vecami po ex je red flag jak brno

autor
31. aug 2026
@doriiis

@anonym_autor ... Ak s tebou nejaka bývala a nevadili jej veci po tvojich ex tak to s tebou nikdy nemyslela vážne. Ta mala len na sex.
Ak si natoľko slabý a nedokážeš sa zbaviť veci po svojich bývalých tak žiadnu normálnu ani nenájdeš.
Byt slobodného chlapa s vecami po ex je red flag jak brno

@doriiis To su veci ktore sa vzdy postupne presuvaju z hlavnej police do zadu alebo z komody a skrine do komory, ale hromadia sa a hromadia.

earlgrey
31. aug 2026

Prečo presúvaš a nevyhodíš?

doriiis
31. aug 2026
@anonym_autor

@doriiis To su veci ktore sa vzdy postupne presuvaju z hlavnej police do zadu alebo z komody a skrine do komory, ale hromadia sa a hromadia.

@anonym_autor ... To je jedno. A prečo ich jednoducho nevyhodis?

earlgrey
31. aug 2026

@brest9 si to ty? 😁

anonym_778a3a
31. aug 2026
@doriiis

@anonym_autor ... To je jedno. A prečo ich jednoducho nevyhodis?

@doriiis Toto je ta spravna otazka co mi vrta v hlave...akoby to bolo len vymyslene aby sa nejaka namotala, ktora sa zlutuje 🙂

doriiis
31. aug 2026
@anonym_778a3a

@doriiis Toto je ta spravna otazka co mi vrta v hlave...akoby to bolo len vymyslene aby sa nejaka namotala, ktora sa zlutuje 🙂

@anonym_778a3a ... Samozrejme, že je to vymyslené. Tomuto žiadna žena neuverí. Toto bude nejaky zufalec, čo tu dokola vypisuje takéto sprosté témy, len aby zaujal aspoň jednu

moonlight1210
31. aug 2026
@anonym_778a3a

@anonym_778a3a to uz by mal vacsi uspech, keby pred protidrogovym vyhlasil, ze v zahrade ma zakopane kilo heroinu (lebo ju potrebuje skopat na jesen).

jblheart
31. aug 2026

No vyplakať si sa vyplakal a teraz šup vyhodiť tie rárohy z bytu/domu a dať sa dokopy.

majaaela
31. aug 2026

@anonym_autor som sa dobre zasmiala na večer, vytiahni si pomyslenú vidličku z oka a poupratuj si a v neposlednom rade nehľadaj už povrchné dobre vyzerajúce ktoré zrkadlia teba lebo budeš nachádzať len povrchné dobre vyzerajúce zrkadlenie
A ďakujem , bolo to milé 🙂

crazy_cat_lady
31. aug 2026

Uz si sa postazoval, teraz mozes vziat vrece a zacat vyhadzovat

ivicatolic
31. aug 2026

@anonym_autor skúsil si položiť otázku.... nie som vadný ja? 😭👁️😭💋

anonym_c8d919
31. aug 2026

VY-HO-DIŤ

anonym_d8c98d
31. aug 2026
@doriiis

@anonym_778a3a ... Samozrejme, že je to vymyslené. Tomuto žiadna žena neuverí. Toto bude nejaky zufalec, čo tu dokola vypisuje takéto sprosté témy, len aby zaujal aspoň jednu

@doriiis To je ten/ta, co tu pisala tu storku o muzovi s 3 ci kolkymi zenami a aj predtym nejaka "uveritelna" tema...kazdy den blaboly. Iz hmed po 3 vetach viem, ze to zase on.

anonym_da40f4
31. aug 2026

Toto urcite nepise chlap.. nejaka zena, ktora sa nudi. taketo kraviny..

brest9
31. aug 2026
@earlgrey

@brest9 si to ty? 😁

@earlgrey Ty jedna šiška 😜Ale mám Ťa rád 🙃

brest9
31. aug 2026
@earlgrey

@brest9 si to ty? 😁

@earlgrey Ty si šiška 😜Ale mám Ťa rád 🙃

anonym_4bd918
31. aug 2026
@anonym_fa85fd

@anonym_autor no keby som videla kopec ženských veci u muza, ktorý byva sám, tak by som už aj ja bola tvoja ex 🤦🤦

@anonym_fa85fd sa mu pri zbavovani tiel nechcelo zakopavat aj veci...

rozculena
31. aug 2026

@anonym_autor keby si nedrístal

anonym_0312f7
Včera o 04:59

@anonym_autor Tak to vsetko vyhod. Naco to skladujes?

anonym_18687e
Včera o 07:58

@anonym_autor si sa prišiel pochváliť ze si prasa co si nevie upratať doma?

januska12323
Včera o 09:01

Nemáš pred domom smetiak? Či si chorobný hromadič a ten bordel po ženách sa tam stratí?

bielasovicka
Včera o 13:43

@anonym_autor mohol by si už konečne normálne odpovedať, prečo tie veci nevyhodis?

Strana
z2