Ako riešiť časté krvácanie z nosa u detí?
Dobrý deň, je tu mamička dieťaťa, ktorému často tečie krv z nosa? Ako ste to riešili? Aká bola príčina? Syn má necelé 4 roky.
Asi by bolo fajn navstivit lekara najprv. Ale mne ako dietatu velmi casto tiekla krv z nosa bez dovodu.
@1ivanka1 boli sme u pediatra 3x s tým.. len lieky dostal.. potom sme boli aj na orl a tam iba sprej a zváženie vybrať mandle ale to podľa mňa nie je riešenie a príčina
Ja som to dieta ale uz odrastene😀 ale mam to do dnes...pomaha zvlhcovat nos a ascorutin
@lienka_9 synovi pomohla rinopateina do nosa, krem nisita a vincentka...je tvoj syn alergik?
V detstve som mala problém s krvácaním z nosa, ktorý pretrval az do puberty.Liecba bola Ascorutin a Kanavit.
@anonym_4a38d8 boli sme u pediatra a aj na orl
@lienka_9 aj hematológiu?
@lienka_9 ahoj môj syn má 9 rokov, riešime to skoro rok a nič sme nevyriešili. Cievky poleptali, dávame maste, berie ascorutin a aj tak tečie. Aj teraz mu pred chvíľkou tiekla
@anonym_4a38d8 hematologiu netreba
@janinah a keby náhodou ma poruchu zrážanlivosti krvi? Ani vtedy?
@janinah a keby náhodou ma poruchu zrážanlivosti krvi? Ani vtedy?
@anonym_4a38d8
@anonym_4a38d8 urcite sa krvacanie z nosa z miesta locus Kiesselbachi u deti neriesi na hematologii,to miesto orl dr.vidí pri takych detoch,je to zhluk cievok...ak by mal poruchu zrazanlivosti tak uz ma aj ine prejavy
Z toho dieta vyrastie,dovtedy robit co vravia dr.autorka ma odpoved aj v sk.zdravotnici
@lienka_9 ahoj môj syn má 9 rokov, riešime to skoro rok a nič sme nevyriešili. Cievky poleptali, dávame maste, berie ascorutin a aj tak tečie. Aj teraz mu pred chvíľkou tiekla
@manchester123 to budete riesit do puberty,raz menej raz viac
@lienka_9 ja som dospela a bojujem s tymto uz pol roka. Stačí ak sa vysmrkam alebo uvoľnim nos a začne tiecť krv. Bola som na ORL, nieco mi v nose "zalepila" ale nejako nepomohlo.
@manchester123 to budete riesit do puberty,raz menej raz viac
@janinah vážne ? No už mám z toho naozaj nočné mory. Sa ho bojím aj púšťať von samého

Asi by bolo fajn navstivit lekara najprv. Ale mne ako dietatu velmi casto tiekla krv z nosa bez dovodu.