Ako riešiť koliku u 7-týždňového dieťaťa?
Ahojte.Viete mi poradiť?Malý má v pondelok 7tyzdnov.Uz týždeň sa strašne puči a naťahuje.Cez deň a hlavne v noci.Pospi na dve minuty a začne sa pučit,vystierať.Myslim,že to je kolika.Kaka už pomenej,tak 2x denne.prdka pekne.Skusala som aj rektalnu rúrku,pekne sa vykakal,vyprdkal tak som myslela, že bude mať v noci kľud,ale nie stále sa pucil.Davame mu espumisan L.vitamin D vigantol.Tym ako sa stále puči mu vystúpil pupcek tak musíme zatlacat a preliepat.Uz som zúfalá z toho ako ho vidím takto sa trápiť.Viete mi poradiť čo zabralo Vám?Dávam mu umelé mliečko
@em4life ďakujem vyskúšame 🙂
Tak isto prvý syn dostal v 2 mesiacoch kolíky z vigantolu,.. espumisan tiež na hovno. Jamieson najlepší. Môžeš skúsiť aj balonix sirup pred každým krmenim.
@marina8586 držím palce
@em4life ďakujem pekne 🥰
@em4life prosím ťa po akom čase tie problémy zmizli?po vymeneni vitamínu?zajtra začíname s tým jamiesonom
@marina8586 sestra má podobné starého chlapčeka, tiež sa hrozne pucil, skúšala espumisan, nič moc. Potom sme kúpili pre neho sabsimplex kvapky, pomohli a zároveň ale vymenila mlieko Bebu za Nutrilon antikolikovy a odvtedy dobre. Decko dáva myslím devit
@marina8586 hned
@em4life bodaj by to bolo aj u nás.dakujem za odpoveď
Tiež odporúčam balonix med a vigantom vymeniť za jamieson.... Ale ono nečakajte výsledky z večera do rána my ak keď sme robili co sme mohli trvalo to cca 3m... Toto sú všetko veci ktoré to iba zmiernia. Nášmu pomáhala aj masáž bruška pupik a mala som od známej špeciálne pohyby ako masírovať. Ak chcete pošlem vám to.
@eva233 jasné pošlite,vdaka

@marina8586 Moj syn mal koliky z Vigantolu. Aj v pribalovom letaku su pisane mozne bolesti brucha. Vymenila som za Jamieson Baby D a odvtedy problemy zmizli.