icon

Ako riešiť neustále zápaly uší u detí?

laura222
2. dec 2023

Ahojte, nemate skusenost resp co v pripade neustale sa opakujucich zapalov, usi - pred troma tyzdnami nam prepichovali usny bubienok kvoli tekutine v uchu. 10 dni po prepichu opat tekutina v usiach ale bez zapalu, dostali sme bronchovaxom a kortikoidy do nosa (vraj moze byt problem s nosovymi mandlami), dnes sa dcera (4,5r) opat stazuje na bolest ucha. Uz som zufala, presli sme od 1 orl ktory nam nikdy nepotvrdil tekutinu v uchu (napriek zapalu cca 3x za rok), ku druhemu a ten potvrdil pri kazdej kontrole. Nemozme byt nonstop na atb alebo nam neustale budu prepichovat usi 😰

Strana
z2
andrea_ff
5. feb 2026
@laura222

@andreakotesova ten otovent som nasla, je pisane ze to sa pouziva pri tekutine v usiach, uvazujem ci to nevyskusat rovno, bez ohladu na vybratie mandli

@laura222 syn mal casto zaplatene ucho, zapachy nos, dychal ustami. Pomohlo mu vybrat nosne mandle...

ninka99865
5. feb 2026
@kythos21

@ninka99865
@ninka99865 A krivku mal po vybratí mandle alebo pred vybratím v deň operácie?
Predtým mal B krivky?

@kythos21 pred operáciou, pred tým mal kade jak aj C aj B ale vždy mal zle keď sa tlačil očný zub. A to trvalo kým vyšli.. nám nešlo o krivky ale o ten zápal a že chrapal a bol vecne upchatý

kythos21
6. feb 2026
@ninka99865

@kythos21 pred operáciou, pred tým mal kade jak aj C aj B ale vždy mal zle keď sa tlačil očný zub. A to trvalo kým vyšli.. nám nešlo o krivky ale o ten zápal a že chrapal a bol vecne upchatý

@ninka99865 čiže chrapal ale mal A krivky (keď mu nešli očné zuby)
Lebo môj ma dlhodobo B krivky
Vybrali mu mandľu a stále ma B krivky tak sa bojím prečo

ninka99865
6. feb 2026
@kythos21

@kythos21 ahaaaaaa.. hm a zápaly nemal? Len tie krivky sú/boli problém?

ninka99865
6. feb 2026
@kythos21

@kythos21 a aj horšie počuje?

kythos21
6. feb 2026
@ninka99865

@kythos21 a aj horšie počuje?

@ninka99865 zápaly mal časté a áno horšie počuje, vaše dieťa keď malo B krivky keď mu šli horšie zuby tiež počulo horšie? Lebo môj určite áno, sám aj povie že zle počuje na to uško

ninka99865
10. feb 2026
@kythos21

@ninka99865 zápaly mal časté a áno horšie počuje, vaše dieťa keď malo B krivky keď mu šli horšie zuby tiež počulo horšie? Lebo môj určite áno, sám aj povie že zle počuje na to uško

@kythos21 tak on mal rok a pól keď sme to riešili čiže to nám povedať nevedel.. ale nikdy sme nemali pocit žeby horšie počul 🤷‍♀️

Strana
z2