Ako sa zbaviť opakujúcich sa zápalov uší?
Ahojte, nemáte niekto skúsenosti s opakujúcimi sa zápalmi vonkajšieho zvukovodu, ktoré sa opakujú každý mesiac? Nejaké rady ako sa ich zbaviť, keďže ani orl nepomáha.
Ako často cistis ,ja som mala takýto problém a mám zakázané akokoľvek čistiť usi
Ako často cistis ,ja som mala takýto problém a mám zakázané akokoľvek čistiť usi
@minenkaa čistila som uši každý deň, čo je mi jasné že sa to nesmie, ale prestala som používať tyčinky do uší úplne
Dostava sa ti tam voda z bazena alebo sampon pri sprchovaní?
@janinah práveže sa snažím dávať vatové tampóny aby tam nezatiekla voda
@anonym_autor skús cesnakový olej do ucha, zmiešaj kokos olej s tea tree, alebo oreganovým olejom a potieraj okolie ucha..
Ak sa infekcia často opakuje, môže to mať súvis s potravinovými alergiami na kravské mlieko, laktózu, pšenicu, lepok, sója, orechy, vajcia, čerstvé ovocie...
Pridaj do stravy fermentované potraviny - potláčajú zápaly v tele + protizápalovú stravu.
@anonym_e4f74e čiže ak mám nejakú alergiu na potraviny môže to spustiť infekcie? Ako ja som alergik, hlavne trávy, pele, roztoče...ale beriem omarit
A teda tá protizápalové strava spočíva v čom?
@anonym_e4f74e čiže ak mám nejakú alergiu na potraviny môže to spustiť infekcie? Ako ja som alergik, hlavne trávy, pele, roztoče...ale beriem omarit
A teda tá protizápalové strava spočíva v čom?
@anonym_autor nemyslim si,ze ide o zapaly,skor o ekzem ,pleseň a to sa raz zhorsi raz zlepší
Vytierala si to niekedy s Betadine?
@anonym_autor nemyslim si,ze ide o zapaly,skor o ekzem ,pleseň a to sa raz zhorsi raz zlepší
Vytierala si to niekedy s Betadine?
@janinah ešte nie, ale mám doma túto mastičku. Ja som mala ekzémy v ušiach a doktor mi dal na to kortikoidne maste, ekzém zmizol, potom sa neskôr vrátil tak som sa snažila si potierať ľaliovou masťou.
Čiže ekzémy a plesne by mohli spôsobovať bolesť a začervenanie? Vôbec ma to nenapadlo.
Ziadne babske "lieky",s tymi mozes experimentovat pri vyrazke na zadku,nie v uchu. Skus vytierat zvukovod s Betadine vatovou tycinkou 3x denne .

@anonym_autor skús cesnakový olej do ucha, zmiešaj kokos olej s tea tree, alebo oreganovým olejom a potieraj okolie ucha..
Ak sa infekcia často opakuje, môže to mať súvis s potravinovými alergiami na kravské mlieko, laktózu, pšenicu, lepok, sója, orechy, vajcia, čerstvé ovocie...
Pridaj do stravy fermentované potraviny - potláčajú zápaly v tele + protizápalovú stravu.