icon

Ako riešiť problém škôlkara s dotýkaním konečníka?

2. jún 2024

Výsledok steru mal negatívny a napriek tomu bral antiparazitiká. Problèm nezmizol. Už sa síce neškriabe, ale stále tam dáva prsty.

viestta
2. jún 2024

Nema tam plesen alebo zapareninu, alebo zle utretu ritku po stolici?

autor
2. jún 2024

@viestta umývam ritku po každej stolici. Dotýka sa priamo v zadku nie v okoli.

autor
2. jún 2024

Pleseň by som snáď videla či? To mávajú deti?

slobodnamaminaj
2. jún 2024

Môže to byť aj o tom, že mu to robí radosť 🤷 treba mu len stále rozprávať, že to nie je pekné a že sa s ním nikto nebude hrať, ak bude mať prsty od hovienka a bude smrdieť , bude ho zo špinavých prstov bolieť bruško,.....🤷

klarissa25
2. jún 2024

Nemá mrle ?

autor
2. jún 2024

@klarissa25 bral lieky 2x.

fauko
2. jún 2024

A nedotykal SA ho Tam niekto v tvojej nepritomnosti...? AJ sex. Zneuzivanie je moznost...

autor
2. jún 2024

@fauko nestraš pre pána.

mimka1402
2. jún 2024

@fauko to isté mi napadlo, toto býva častým príznakom. No treba žiaľ pri deťoch myslieť na všetko :/
Ale kľudne to môže byť zdravotný problém

autor
2. jún 2024

Bože baby až zle mi je. Ono to začalo ako jedol veľa sladkého na veľkú noc. Takže ja pevne dúfam, že to bude skôr pleseň, len mi príde čudné, že sa dotýka z von. Myslím, že pleseň by mal vnútri hrubého čreva nie z von pri otvore?

marllik
2. jún 2024

Moj syn ked bol skolkar mal krv v stolici. On sa neskriabal,ale zlakla som sa. Pozrela ho chirurgicka a pytala sa, ci neje vela sladkosti, ze moze mat z toho prasklinky. Neviem presne suvislosti. Sladkosti u nas vela nie, ale mal obdobie, ked si vzdy vecer vypytal na chlebik med. Zjedol z neho sunku, syr, zeleninu.. a vypytal si dodatocne med.. nevidela som na tom nic zle,med je zdravy,tak som mu vyhovela. Ale bolo to tak pravidelne,ze mu to asi nerobilo dobre. Ked sme s tym prestali, i to drobne krvacanie zmizlo. Moze mat narusenu sliznicu konecnika a svrbiet ho aj ked nema mrle. Skuste obmedzit sladke a pripadne premadtovat niecim.

pribinak
2. jún 2024

@fauko prosím tá, načo ju strašíš. Sex. zneužívanie by mal minimálne trhliny na konečníku, ak nie aj zakrvácanie.
Take deti na seba často nedajú ani siahnut .

autor
2. jún 2024

@marllik krv nemá, ani nikdy nemal. Stolicu sledujem veľmi kvôli tráveniu. Všimla som si súvis so sladkým, ale myslela som, že po pár dňoch čo vylúčime sladké to prejde. Má dni, kedy tam prsty nedáva a niekedy aj bez sladkého v ten deň a deň predtým áno. Jedine, že by mu vadil aj banán, jablko, ovocný džús.

marllik
2. jún 2024

Moze to mat podrazdene a nekrvacat. https://www.pilulka.sk/saforelle-jemny-gel-na-i... Toto je skvela vec, neobsahuje mydlo, skludni pokozku + sudocrem alebo ine babatkovske nieco.. mozno nie je naskodu poradit sa s pediatrickou, ci by vas tiez neposlala na chirurgou, ci mu tam nieco neprekaza, nevadi.. on k tomu nic nepovie,preco to robi? Moze fakt byt,ze si len taky zlozvyk vypestoval

ivana1ivana
21. mar 2025

Dobrý deň, prosim vyriesili ste nejako svoj problem? My riesime nieco velmi podobné