Ako riešiť zažívacie ťažkosti u dojčiat?
Ahojte. Máte niekto skúsenosť ako my ? V pôrodnici Nutrilon HA, zapekal. Doma Kendamil bio, zapekal. Prešli sme na Comfort bolo dva dni dobre ale koliky zostali. Pridalo sa grcanie, hlieny, sople, pučí sa, ma mierny vysyp po tele, cele dni plače. Doktorka povedala že alergia na kravskú bielkovinu tak dala iné mlieko. Kozie… po jednom dni grca ešte viac tak kázala vyhodiť a kúpiť Nitrilon Alergy syneo. Mali ste niektorá takéto problémy ? Zatiaľ netoleruje žiadne mliecko a čakáme čo urobí toto no moc jej nechuti :/. Je chuťovo nazoaj hnusne ale verím že si zvykne. Po akej dobe vám ustúpili problémy ? Čítala som rôzne vraj z tohoto mlieka deti nepreberajú a podobne ale vraj sa polepšilo. Budúci mesiac nás objednali na gastro. Je mi malej hrozne ľúto, už som aj plakala keď vidím že sa trápi chúďatko. Neviem ako jej pomôcť. Snáď toto mliecko pomôže :( budem rada ak ma trochu potešite že je to fajn mliecko a môže pomôcť. Za koľko dni cca môžem očakávať nejakú zmenu ? Ďakujem.
Ako vie lekarka, ze alergia na bkm ked ste neboli na alergo? Brala krv? Mojmu vadila laktoza a teda keby mate rovnaky problem, tak vam ani ten nutrilon alergy syneo nepomoze, stale ju tam mas... zmenu by si mala vidiet prakticky do dvoch dni, ked mliecko sadne, brusko by sa malo ukludnit...
@anjelicek26 no prvá zmena je že negrca z neho zatiaľ. Kým čakáme na gastro vyriešila to takto lebo inak to nemá ako vyriešiť.
Podla mna zakl. odber mala urobit ona (kym budes cakat na gadtro)
Pozri si nutrilon alergy digestive care, ten je pri alergii na bielkovinu kravského mlieka aj poruchách trávenia a vstrebávania tukov.
Kdezto ten co ti odporucila ona je len pri alergii na bielkovinu kr.mlieka.
Nam na gastre doporucila toto co pisem.

Ako vie lekarka, ze alergia na bkm ked ste neboli na alergo? Brala krv? Mojmu vadila laktoza a teda keby mate rovnaky problem, tak vam ani ten nutrilon alergy syneo nepomoze, stale ju tam mas... zmenu by si mala vidiet prakticky do dvoch dni, ked mliecko sadne, brusko by sa malo ukludnit...