Môže Vermox slúžiť ako prevencia?
Ahojte,
mam iba taku otazku, dnes nam piplo zo skolky, ze sa vyskytla mrla. Mna caka buduci tyzden operacia, cize ak by sa syn nakazil, bola by to vcelku komplikacia. Ale mam doma Vermox, mysliete ze je uplna blbost dat mu to ako prevenciu? Ci to vobec nezafunguje takto.
Dakujem za normalne odpovede.
@anonym_autor keď bol syn v škôlke, tak tiež bol takýto problém. Zavolala som vtedy pediatricke a automaticky mu ho predpísala a že aj my si máme dať. Tsk sme brali všetci .
@marhulka13 cize ste to brali ako prevenciu? A aku schcemu? Lebo ked mal starsi syn, tak sme brali tusim 3 dni po tri tabletky a potom zas po 2 tyzdnoch
@marhulka13 cize ste to brali ako prevenciu? A aku schcemu? Lebo ked mal starsi syn, tak sme brali tusim 3 dni po tri tabletky a potom zas po 2 tyzdnoch
@anonym_autor len po porade s lekarom! Ak budes mat anesteziu, alebo utlmovacie lieky, tak je to extra zataz na pecen, co teraz mozno nepotrebujes.
Porad sa s doktorom. Na predoperacne pojdes kedy? Tam sa spytaj.
@anonym_autor len po porade s lekarom! Ak budes mat anesteziu, alebo utlmovacie lieky, tak je to extra zataz na pecen, co teraz mozno nepotrebujes.
Porad sa s doktorom. Na predoperacne pojdes kedy? Tam sa spytaj.
@veselo_neveselo synovi chcem dat ako prevenciu. Nie sebe
@anonym_autor áno, napokon všetci ako prevenciu, presne podľa tejto schémy. Syn ich nedostal. Takže synovi by som to nasadila určite.
@anonym_autor áno, napokon všetci ako prevenciu, presne podľa tejto schémy. Syn ich nedostal. Takže synovi by som to nasadila určite.
@marhulka13 dakujem. Vecer som mu dala. Zajtra zavolam lekarke asi. Ono by to nebola tragedia, aj ked ja mam z tychto zvieratiek fobiu, ale ta moja operacia. Ked to mal raz starsi syn, tak som kazdy den menila postelne, dezinfikovala, vysavala a umyvala, zehlila. A to cele dva tyzdne. Nikto iny sme to nechytili. Tiez sme brali vermox. Ale teda po operacii taketo tempo by som nezvladla (a muz by to tak dokladne neurobil 🤪)… no snad nas to minie

@anonym_autor keď bol syn v škôlke, tak tiež bol takýto problém. Zavolala som vtedy pediatricke a automaticky mu ho predpísala a že aj my si máme dať. Tsk sme brali všetci .