Ako sa chrániť pred škôlkarskými virózami?
Ahojte ako sa chranite? Naposledy nieco doniesol fuj riadne sme boli zle, prehanalo, nastastie nevracali ale bolo stale na grc.
Probiotika my dospelí Hylak malinkej Biogaia stale a Kulistek ale zmenu nevidim a chlapec hylak celkom dava.
U starsich mi pred rokmi zaberal pravidelne echinaceovy sirup na imunitu, aj choroby mali kratky a slabsi priebeh, teraz mam opat skolkara a mam pocit ze tie virusy a bakterie su dake silnejsie a odolnejsie, od oktobra sa trapime, ideme z choroby do choroby, najma dychacie cesty dostavaju zabrat. Dostala som tip na solnu jaskynu, tak zaciname chodit aspon raz tyzdenne, lebo je to katastrofa....
Zo skusenosti - nepomoze nic, len cas. My sme isli vkuse zo soplov do soplov a pomedzi to este sracky, grcacky, 5., 6., 7. choroba, kiahne... no furt, furt daco. Skusali sme vsetko mozne a nemam pocit, ze by nieco zabralo. Proste si tym dieta asi musi prejst, aby si tu imunitu vybudovalo. Zlepsilo sa to az v skole.
Tak isto poviem, že len čas. Deti z toho vyrastú a aj tvoje telo si zvykne. Ja som už tak zocelena, že choroby už ani nechytam a ak, tak len veľmi mierne. Proste telo si bežnými vírusmi musí prejsť aby bolo imúnne a na mnohé vážne choroby máme očkovanie.
Takuto virozu sme mali cca mesiac dozadu v školke mala ta polka triedy a podla toho čo som počula tak velmi veľa deti v meste
synovi som dávala tasectan , kulišek
nedá sa tomu vyhnúť
budujeme imunitu ako najlepšie vieme ale proste zo školky občas niečo prinesie tomu sa nedá vyhnúť
Tak isto poviem, že len čas. Deti z toho vyrastú a aj tvoje telo si zvykne. Ja som už tak zocelena, že choroby už ani nechytam a ak, tak len veľmi mierne. Proste telo si bežnými vírusmi musí prejsť aby bolo imúnne a na mnohé vážne choroby máme očkovanie.
@ria_sprout no, ja mam 4 deti a stale som s kazdym chora...nezvykla som si nic veru, ani muz...🤪
@anonym_autor zvýšiť príjem potravín s vyšším obsahom vitamínu C, probiotické potraviny, vývary z kostí a mäsa + otužovať a neprekurovať dom. Obmedziť cukor, sladkosti, priemyselne spracované potraviny....

budovať imunitu, tu nič iné nepomôže. niektorým virózam sa aj tak nedá vyhnúť.