icon

Ako sa chrániť pred škôlkarskými virózami?

Dnes o 08:58

Ahojte ako sa chranite? Naposledy nieco doniesol fuj riadne sme boli zle, prehanalo, nastastie nevracali ale bolo stale na grc.
Probiotika my dospelí Hylak malinkej Biogaia stale a Kulistek ale zmenu nevidim a chlapec hylak celkom dava.

siemi_na
Dnes o 09:22

budovať imunitu, tu nič iné nepomôže. niektorým virózam sa aj tak nedá vyhnúť.

jaond19
Dnes o 09:30

U starsich mi pred rokmi zaberal pravidelne echinaceovy sirup na imunitu, aj choroby mali kratky a slabsi priebeh, teraz mam opat skolkara a mam pocit ze tie virusy a bakterie su dake silnejsie a odolnejsie, od oktobra sa trapime, ideme z choroby do choroby, najma dychacie cesty dostavaju zabrat. Dostala som tip na solnu jaskynu, tak zaciname chodit aspon raz tyzdenne, lebo je to katastrofa....

anonym_c3d82c
Dnes o 09:53

Zo skusenosti - nepomoze nic, len cas. My sme isli vkuse zo soplov do soplov a pomedzi to este sracky, grcacky, 5., 6., 7. choroba, kiahne... no furt, furt daco. Skusali sme vsetko mozne a nemam pocit, ze by nieco zabralo. Proste si tym dieta asi musi prejst, aby si tu imunitu vybudovalo. Zlepsilo sa to az v skole.

ria_sprout
Dnes o 10:00

Tak isto poviem, že len čas. Deti z toho vyrastú a aj tvoje telo si zvykne. Ja som už tak zocelena, že choroby už ani nechytam a ak, tak len veľmi mierne. Proste telo si bežnými vírusmi musí prejsť aby bolo imúnne a na mnohé vážne choroby máme očkovanie.

minesasubu
Dnes o 10:28

Takuto virozu sme mali cca mesiac dozadu v školke mala ta polka triedy a podla toho čo som počula tak velmi veľa deti v meste
synovi som dávala tasectan , kulišek
nedá sa tomu vyhnúť
budujeme imunitu ako najlepšie vieme ale proste zo školky občas niečo prinesie tomu sa nedá vyhnúť

anonym_3abc62
Dnes o 11:09
@ria_sprout

Tak isto poviem, že len čas. Deti z toho vyrastú a aj tvoje telo si zvykne. Ja som už tak zocelena, že choroby už ani nechytam a ak, tak len veľmi mierne. Proste telo si bežnými vírusmi musí prejsť aby bolo imúnne a na mnohé vážne choroby máme očkovanie.

@ria_sprout no, ja mam 4 deti a stale som s kazdym chora...nezvykla som si nic veru, ani muz...🤪

anonym_a17dec
Dnes o 11:27

@anonym_autor zvýšiť príjem potravín s vyšším obsahom vitamínu C, probiotické potraviny, vývary z kostí a mäsa + otužovať a neprekurovať dom. Obmedziť cukor, sladkosti, priemyselne spracované potraviny....