icon

Ako sa zbaviť zeleného soplíka u 20 mesačnej dcérky?

firstbaby
17. feb 2014

Nema teplotu ani kasel, pekne papa aj spi. Dakujem 😉

zuzka1008
17. feb 2014

Jedine kvapkami nám dáva lekárka pamicon,po 2 dnoch vyrazne zlepsenie

ivetkab.
17. feb 2014

@firstbaby zrejme ešte nevie sama fúkať nos. Mám tri deti a zakaždým sa nám osvedčila odsávačka ktorá sa napája na vysávač. Aj napriek plaču jednoducho sa musí. Sople musíš, odsávať, odsávať a odsávať. Načo zbytočne tlačiť do detí sirupy a lieky, keď nemá upchatý noštek ani nič iné. Čím skôr začneš, tým skôr jej to prejde. 😎

masenkaa
17. feb 2014

Aj my používame antibioticke nosove kvapky - pamycon. Pomáha...😉

svano
17. feb 2014

Ak sú soplíky žlté,tam už sú potrebné antibiotikove kvapky. Nám predpisuje doktorka Uniflox,alebo Pamycon.

beruska141
17. feb 2014

ak su sopliky zelene, presne tak ako pisu tu vsetky baby, jedine k doktorke a ta predpise zarabane pamycon kvapky

sampo
17. feb 2014

No 😕 ja rozhodne s kazdym zelenym soplom k dr nebezim, aby nam dala atb kvapky 😅 treba ten sopel dostat hlavne von ako pise @ivetkab. Mam odskúšané na oboch, ze zmizne aj bez atb kvapiek..staci aj morska sol alebo alebo su aj rozne ine..na upchaty nos, nos nachylny na infekciu... a odsat (ja odsavam ale max 3x za den) alebo vyfukat. Az keby som videla nejake vazne problemy, potom by som riesila atb kvapky 😝

luy
18. feb 2014

Soplík je produkt sliznice dých. ciest,farba závisí od druhu mikroorganizmov,začína číro,ide do bieleho,žltého a neskôr zeleného.Je pravda,že niekdy zelený soplík je spôsobený eozinofilom a neznamená nič,ale v mnohých prípadoch už ide o infekciu ,ktorú je nutné liečiť.Otázka je či vie mama odlíšiť kedy je zelený soplík neinf.Ja by som k lekárovi šla