icon

Ako správne má dýchať novorodenec?

30. apr 2025

Ahojte, vyzná sa niekto v tomto? Ako by určite nemalo vyzerať dýchanie bábätka? Na kontrolou ideme až siedmeho a všetci ma uisťujú že to je ok. Mohla by som to niekomu poslať kto sa naozaj vyzná prosím?

leveta
•
30. apr 2025

Ahoj. Nie som tá čo sa vyzná, ale malých detí máme v rodine dosť 🙂
Ale teda bábätká bežne vydávajú smiešne aj čudné zvuky, aj vzdychy kadejaké, aj chrapkajú.
Neviem kto sú "všetci ma uisťujú", ale naozaj veľa zvláštnych zvukov je v poriadku. Zdá sa ti niečo konkrétne, že by tak nemalo byť?

ellca123
•
30. apr 2025

Skoc za detskou lekárkou dieťatka
ona počúva ,skontroluje

domka222
•
Autor odpoveď zmazal
•
patka06
•
30. apr 2025

Najlepšie bude keď zavoláš pediatričke, prípadne jej pošli video, ak máš. Tým nič nepokazíš
Ale fakt je, že novorodenci niekedy dýchajú zvláštne, chrčia a chrapkajú,

marianarem
•
30. apr 2025

Ja som uz prvy den s malym v porodnici bezala za sestrickou, ze mi divne dycha. Potom aj s doktorkou som na prvych poradniach vzdy riesila, ci je to dychanie naozaj ok. Bola som dost prekvapena, bolo to vela roznych zvukov a niekedy take uplne zbesile zrychlene dychanie. Ale nic mu nebolo.
Kazdopadne ak sa ti nieco nezda, tak najlepsie je spytat sa lekarky.

janetinka27
•
30. apr 2025

Ahoj, my sme mali problem v spanku, babo malo ako apnoe, nedychalo 7 sekund a potom sa rozdychalo par nadychov a opat 7 sekund nic atd, odporucili nam pouzivat monitor

taktotedanie
•
2. máj 2025

Mne dieta rucalo ako jelen, dychalo nepravidelne, raz rychlo raz kratko raz tak plytko, ze mi jacal monitor dychu