icon

Ako Trifed ovplyvňuje ospalosť detí?

11. jan 2024

Zobral len 3 x , naposledy včera na obed a ešte stále je ospalé dieťa,to môže z toho?

autor
11. jan 2024

A tak dlho??

koniarova
11. jan 2024

A nie je ospalý z choroby?

slavomira236
11. jan 2024

Ja mapriklad mojim davam zlty trifed len na noc aby nekaslali a vyspali sa. Ano lepsie z neho spia. Cez den davam nieco ine na suchy kasel napriklad pexaladine

autor
11. jan 2024

@koniarova berie aj Klacid...neviem čítam o ňom zle referencie,on nemá teplotu ale je maltny a api na nohách ale je aj chvíľkami ok a potom zase,alwnuz by to mali vyprchat či ako dlho ten stav malatnost?

xsuzannex
11. jan 2024

Moj brat zeleny trifed a doslova ho odpalilo po kazdej davke. Zaspal do polhodiny a nedalo sa ho zobudit.. po dvoch dnoch letel do kosa.. sa cudujem ze taky bordel vobec davaju detom..

autor
11. jan 2024

@xsuzannex a po akom čase bol ok? Hodiny? Dni?

nafka0483
11. jan 2024

Mna ako dospelu trifed odpalil tak ze koniec, po 2-3 davkach som ho vysadila, lebo som nebola schopna existovat, len som spala...

xsuzannex
11. jan 2024

Ked som ho prestala davat tak uz aspon nespal.. taka typicka unava z choroby..

zuzanka2411
11. jan 2024

Naše deti už majú v karte napísané, že Trifed nie 😄 ako, mne stačilo ako syn halucinoval po nom. Ospaly, malátny, úplne bol mimo. Je to svinstvo

autor
11. jan 2024

@zuzanka2411 ako dlho ?

zuzanka2411
12. jan 2024

To si presne nepamatam, uz bude mat 8, prvy krat to mal asi ako 4rocny, odvtedy sme jemu ani dceram Trifed nedali. Viem len, ze to akoby ani nebol on. A nebola to unava z choroby. Doslova ako omameny bol