Ako Trifed ovplyvňuje ospalosť detí?
Zobral len 3 x , naposledy včera na obed a ešte stále je ospalé dieťa,to môže z toho?
A nie je ospalý z choroby?
Ja mapriklad mojim davam zlty trifed len na noc aby nekaslali a vyspali sa. Ano lepsie z neho spia. Cez den davam nieco ine na suchy kasel napriklad pexaladine
@koniarova berie aj Klacid...neviem čítam o ňom zle referencie,on nemá teplotu ale je maltny a api na nohách ale je aj chvíľkami ok a potom zase,alwnuz by to mali vyprchat či ako dlho ten stav malatnost?
Moj brat zeleny trifed a doslova ho odpalilo po kazdej davke. Zaspal do polhodiny a nedalo sa ho zobudit.. po dvoch dnoch letel do kosa.. sa cudujem ze taky bordel vobec davaju detom..
@xsuzannex a po akom čase bol ok? Hodiny? Dni?
Mna ako dospelu trifed odpalil tak ze koniec, po 2-3 davkach som ho vysadila, lebo som nebola schopna existovat, len som spala...
Ked som ho prestala davat tak uz aspon nespal.. taka typicka unava z choroby..
Naše deti už majú v karte napísané, že Trifed nie 😄 ako, mne stačilo ako syn halucinoval po nom. Ospaly, malátny, úplne bol mimo. Je to svinstvo
@zuzanka2411 ako dlho ?
To si presne nepamatam, uz bude mat 8, prvy krat to mal asi ako 4rocny, odvtedy sme jemu ani dceram Trifed nedali. Viem len, ze to akoby ani nebol on. A nebola to unava z choroby. Doslova ako omameny bol

A tak dlho??