icon

Ako vplýva narkóza na polročné bábätko?

wickend
11. okt 2010

totiz to dcerka sa narodila z razštepom pery ale chvalabohu len pery velmi jej to ani nevydno ide len o krasu,aby tam nemala ciarku na pusinke a ja sa velmi bojím ze ako to vsetko bude vplívat aj na dcerkinu psychiku

vefi89
11. okt 2010

nemyslím si...bude viac ospalá ale to len môj názor 😉 prajem len šťastný koniec 😉

cmulinko
11. okt 2010

neboj sa....anesteziolog vie presne aku davku ma dat tvojej dcerke...podla vahy a veku...bude napojena na pristroje,ktore ju budu sledovat pocas zakroku.samozrejme kazda anesteza je ina a moze sa stat,ze mala bude naozaj ospala ci viac placliva.kazda matka sa boji o svoje babatko...to je prirodzene,ale drzim pacle,aby ste boli obe statocne 🙂

ichbinich
11. okt 2010

Mojej svagrinej operovali jednu dcerku ked mala zhruba mesiac... Bez nasledkov. Prave naopak, problem sa operaciuou vyriesil a uz nemaju starosti 🙂
Ved aj dospelych operuju normalne pod narkozou. Hned po "zobudeni" asi nebude naozaj uplne zobudena, aj ja som bola po nakroze cely den trochu mino, ale inak by narkoza nemala mat ziaden vplyv.
Vsetko dobre.

latvia
11. okt 2010

razstep pery zrejme bude velmi kratka operacia, takze aj velmi setrna narkoza. sa da urobit roznymi sposobmi, kazdopadne nejake nasledky - ak myslis ci jej neodbura aj nervove bunky alebo ju inac neposkodi- tak mozes byt kludna, anestetika dnesnej doby su dost setrne. a psychiku jej to neovplyvni 😉