Ako vyliečiť zápal močových ciest u deti?
Baby prosim o radu. S malou sme boli pred mesiacom v nemocnici s vysokymi horuckami a krvavymi hnackami, tie jej hned druhy den ustupili a po 4 dnoch jej z mocu zistili zapal mocovych ciest. Uz nemala nijake priznaky, nikdy ju nepalilo ked cikala.......dali nam Biseptol, poctivo sme ho vybrali, moc nosime do nemocky na kontrolu 2x tyzdenne a stale je tam pozitivny nalez. Nalievam ju brusnicovym dzusom, pije vela vela tekutin, stale je uplne bez priznakov, beha, hra sa, pekne cika, papa, nema horucky....
Doktorka nam nasadzuje dalsie antibiotika.
Mate nejake rady co by mohlo zabrat, popri liekoch? Nejake babske recepty...... za kazdu odpoved velmi velmi dakujem 😉
@lucciiaa uživame produkty herbalife aloe koncentrát a thermocaj
na zapal mocovych ciest odporucam tinktury vrbovka+tuzobnik od Herba Vitalis treba ich brat pravidelne 3xdenne pri akutnom probleme davkovat v kratsom intervale. Uzivame 5-6 tyzdnov. Dostat ich na www.teamarket.sk ....... stoja za vyskusanie!!!!!! Vrelo odporucam!!!!!!
@hargasova dobry, mam na vas otazocku....
Vsimla som si ze ste tiez mali urovaxom. My sme prekonali silny zapal obliciek a brali sme asi 2mesiace silne antibiotiká a po nich nam nasadila urologicka na dokladne doliecenie ako prevenciu uroval a ten urovaxom, ktory sme brali asi 2-3mes( podla predpisu).... Ako ste uzivali vy ten urovaxom- resp. ci bo mozem dat dcere ako prevenciu proti prechladnutiu mechura?
5-mesacny syn má aj 5x za deň stolicu, takú dojčenskú, ale pomerne častu. Predtým mával len raz za deň, teraz takto. Má dilataciu duteho systému 1.stupna. Mohli by tie kaká príznakom zápalu alebo môžem byť kľudna? Teplotu nemá. Ako by sa zápal prejavil? Ďakujem
@kvetulienka253 casta stolica nie je prejavom zapalu. Teplota, triaska, caste mocenie, specificky zapach mocu....
@marcelatje ďakujem za odpoveď. Skúšala som googlit, píšu, že u babatiek moze byť bez symptomov, iba teplota, iba zvracanie, iba hnačka a že to môže byť zápal. Len to by sme na pohotovosť behali stále, keď si grcne?😀
@kvetulienka253 moja dcerka mala opakovany zapal obliciek. Vzdy ked jej stupla teplota musela som nosit moc na rozbor. Pri hnacke ani zvracani mi to nikto nekazal.
@marcelatje ďakujem, budem sledovať teplotu
@lidka06 môžem sa vás spýtať, že vám dcérka prehltla vtedy tabletku tej manosy alebo sa dá rozpustiť vo vode?
@spirit16 poprosim podrobnejsie info
Ahojte zienky☺vidim ze vsetky mate podobny problem ako som mala ja,ale uz polroka mam pokoj a viem ako pomoct☺mna urologicke problemy trapili vyse troch rokov...vyskusane vsetky urovaly,uromaxy,kanadske brusnice,praslickocve a zlatobyloce caje...dostala som sa do stadia kedy som 1-2 mesacne utekala na pohotovost s krvou v moci a antibiotika uz celmi nezaberali...striedalo sa to s gynekologickymi tazkostami...kupovane canesteny,rosalginy...no konecne nemusim mat strach cestovat,kupat sa,dokonca nosit tangace😀s priatelom nemusime drzat celibat co predtym bolo priam nutne...
Kedze asi nemozem robit reklamu na konkretny vyrobok(neviem...prvykrat pisem na forum)tak sa rada podelim o moju skusenost cez mail...tak kludne piste denullik@gmail.com
Ahoj nám tiež brusnice vôbec nepomáhali tak som si na internete našla niečo iné. baby aj tu písali o výplachu močového mechúra ale toho som sa obávala. preto som skúsila nájsť niečo s takými látkami a našla som Ialuril soft gels. Na prvý pohľad velke kapsulky ale da ta to prehltnut, hlavne je ze pomohli pri zápale.
@lidka06 prosim vas a tu d manosu kde obiednavate. Na slovensku cistu nikde neviem najst len z amazonu.
@balintova1 ahoj. Chcem sa spytat ako ste na tom teraz s tymi.moc. cestami ? Nasli ste nejaku liecbu ,ktora zabrala ?
@blondmermaid888 kupila som ju v zdravej vyzive v BA. Podla mna ju maju celkom bezne v zdrav.vyzive
Dobry vecer mozete mi prosim poradit kde sa da zakupit pre dieta kvapky-sirup nieco dobre na prehltanie pre dieta 9.mes na mocove cesty dakujem za radu prosim napiste mi( link adresu)na imal.ludmilapappova5@gmail.com dakujem s pozdravom ostavam
prosim ake mnozstvo( kolko g) d-manosy treba davat 2,5 rocnemu dietatu denne? dakujem
@kristinka123 Nam pomohol Uroval a v nemocnici sme brali Suprax vnutrozilne, potom Suprax sirup doma a nakoniec Biseptol.
Dost pomaha aj rybi olej. Ale kvalitny - doporucujem fermentovany z divokych ryb (z oceanu).
@kllamarka dakujem, no z malej je uz velka, takmer 8 rocna slecna(prispevok je este z roku 2011). Uz si ani nepamatam, co jej nakoniec pomohlo, ale evidentne to pomohlo, kedze sa to uz nezopakovalo (klop-klop)☺
Ale niekomu sa dobra rada isto hodi, takze este raz vdaka 😉
O.i. nepouzivat vlhcene utierky na intimnu hygienu, nepouzivat avivaz na pradlo ani ine chemicke sajrajty. Neparfumovany toaletny papier.
Ahojte dámy. Chcela by som vás poprosiť o vyplnenie tohto krátkeho anonymného dotazníka. Robím si taký mini prieskum trhu (osobný, nie je to pre žiadnu firmu). Vám to zaberie minútku a mne hodne pomôže. Ďakujem veľmi pekne

@lidka06 ahoj chcem sa spytat ci este objednaváte tu manosu a moja malica bude mat v septembri 3 roky ci by to bolo vhodne aj pre nu? vedela by ste aj mne objednat? dakujem a pomoc. L.