icon

Ako zachrániť nosnú mandľu u dieťaťa?

veruska82
20. jan 2025

Zachrana nosnej mandle pred vytiahnutim u 4rocneho
Mate niekto skusenost, ze dietatu bola zistena nosova mandla 2 stupna,mala ist na vyber... Ale ste to nejak "alternativne" zachranili a, zmensila sa (homeo, atd). Vdaka za skusenosti

Strana
z2
veruska82
autor
21. jan 2025

@fiafia vdaka. Nic z vasho, nieje nasim prejavom, mandle. Kazdy to ma inak.

janinah
21. jan 2025

@veruska82 ja sa tu nemusim obhajovat.vela veci v medicine sa urobi a stav sa nezlepsi.ale aspon sa nezhorsi.aj toto ma vyznam...
Je to vase dieta a mne moze byt jedno ako ne/ riesite jeho zdrav.stav.

luliu
21. jan 2025

@veruska82 ani môj nebýval vôbec chorý, len veľmi chrapal - mandla išla von. Povedali, že mal úplne zatlačenie bubienky z nej, museli ich prepichavat.
A to, že to nepomohlo dcere, neznamená, že to nepomôže synovi

lucia147852
21. jan 2025

Nás poslali vyberať pred rokom. Nešla som. Veľa som študovala. 2 ešte nie je na vybratie až od 3. Väčšinou to kážu všetkým, lebo sa im s tým nechce zapodievať. Nám pomohla soľná jaskyňa + inhalator a v noci difuzer s eukalyptom alebo tymianom. Na sople dlhodobo sinupret. Plus von za každého počasia. Mandle sa krásne stiahli. Teraz ich mala v decembri zväčšené, keď chytila moraxelu do nosa, plus vysoké horúčky ale po preliečení sa opäť zmenšili. A ešte aj nasonex vie pomôcť

lucia147852
21. jan 2025

@veruska82 a keď dávaš nasonex nech zakloni za chvíľu hlavu, aby zatiekli aj na mandle.

diannas
21. jan 2025

@veruska82 Nasonex sa volá ten sprej a nam pomohol

adelka177
30. máj 2025

Dobrý deň, chcem sa informovať na stav, alebo čas po operácii( vybratí nosnej mandle). Syn má naplánovanú operáciu na 18.6. a 30.6. odchádzame na dovolenku do Chorvátska. Otázka je, ako dlho sa vaše deti zotavovali po zákroku. Teda respektíve tých 12 dní v našom prípade je podľa vás v pohode?
Ďakujem za odpoveďe

kika2079
30. máj 2025
@adelka177

Dobrý deň, chcem sa informovať na stav, alebo čas po operácii( vybratí nosnej mandle). Syn má naplánovanú operáciu na 18.6. a 30.6. odchádzame na dovolenku do Chorvátska. Otázka je, ako dlho sa vaše deti zotavovali po zákroku. Teda respektíve tých 12 dní v našom prípade je podľa vás v pohode?
Ďakujem za odpoveďe

@adelka177 ako malý bude fit raz dva ale nám vraveli že nesmú sa deti kúpať

adelka177
30. máj 2025
@kika2079

@adelka177 ako malý bude fit raz dva ale nám vraveli že nesmú sa deti kúpať

@kika2079 ako dlho by sa nemal kúpať? Koľko vám hovorili.

kika2079
30. máj 2025
@adelka177

@adelka177 mesiac

simonecka008
30. máj 2025
@adelka177

@kika2079 mesiac? 😮😮
@adelka177 moja dcéra bola operovana v januári 2025 v utorok sprchovat sme sa mali až v stredu a od štvrtku sme mohli ísť von.. a dr povedal ze hlavu môžme umývať v sobotu. Po týždni od operácie sme boli na kontrolu a povedal ze už môže ísť do škôlky. Len ona okrem nosnej mala operovane aj krčné a ešte aj hornú uzdu ..

kika2079
30. máj 2025
@simonecka008

@kika2079 mesiac? 😮😮
@adelka177 moja dcéra bola operovana v januári 2025 v utorok sprchovat sme sa mali až v stredu a od štvrtku sme mohli ísť von.. a dr povedal ze hlavu môžme umývať v sobotu. Po týždni od operácie sme boli na kontrolu a povedal ze už môže ísť do škôlky. Len ona okrem nosnej mala operovane aj krčné a ešte aj hornú uzdu ..

@simonecka008 myslím kúpať ako bazén a podobne sprchovať sa mohli

mimka91
27. júl 2025
@danielahamar

Môj 4r má tiež 2, býva často chorý a doktora som upozornila hneď, že vyberať sa nič nebude pokiaľ sa nemusí naozaj. Dávam homeo lymphomyosot. Strednému som dala vyberať a nepomohlo. Do 10r nonstop chorý a inak nemá náhodou abkm? Čreva robia dosť problém v týchto veciach

@danielahamar prosim Vas ako mu ho davkujete? Pomohlo to? Prave nad tym rozmyslam u dcerky 5r. tiez nam hrozi operacia len ja mam strach pred anestezou.

danielahamar
27. júl 2025
@mimka91

@danielahamar prosim Vas ako mu ho davkujete? Pomohlo to? Prave nad tym rozmyslam u dcerky 5r. tiez nam hrozi operacia len ja mam strach pred anestezou.

@mimka91 dávala som 20kv denne, keďže nikde neviem nájsť dávkovanie pre deti

mimka91
27. júl 2025
@danielahamar

@mimka91 dávala som 20kv denne, keďže nikde neviem nájsť dávkovanie pre deti

@danielahamar prosim Vas a Vam to pomohlo? A tuto davku ste davala 1x denne? Alebo ste rozdelila na 2 denne davky? Veru ani ja som zatial nikde nenasla davkovanie u deti.

danielahamar
27. júl 2025
@mimka91

@danielahamar prosim Vas a Vam to pomohlo? A tuto davku ste davala 1x denne? Alebo ste rozdelila na 2 denne davky? Veru ani ja som zatial nikde nenasla davkovanie u deti.

@mimka91 ja neviem či pomohlo, dávala som preventívne, keďže u 3r je to národný šport vyberať nosnú mandlu. Je to homeo, takže veľké zázraky asi nečakajte a iba raz denne

Strana
z2