Ako zachrániť nosnú mandľu u dieťaťa?
Zachrana nosnej mandle pred vytiahnutim u 4rocneho
Mate niekto skusenost, ze dietatu bola zistena nosova mandla 2 stupna,mala ist na vyber... Ale ste to nejak "alternativne" zachranili a, zmensila sa (homeo, atd). Vdaka za skusenosti
Nás poslali vyberať pred rokom. Nešla som. Veľa som študovala. 2 ešte nie je na vybratie až od 3. Väčšinou to kážu všetkým, lebo sa im s tým nechce zapodievať. Nám pomohla soľná jaskyňa + inhalator a v noci difuzer s eukalyptom alebo tymianom. Na sople dlhodobo sinupret. Plus von za každého počasia. Mandle sa krásne stiahli. Teraz ich mala v decembri zväčšené, keď chytila moraxelu do nosa, plus vysoké horúčky ale po preliečení sa opäť zmenšili. A ešte aj nasonex vie pomôcť
@veruska82 a keď dávaš nasonex nech zakloni za chvíľu hlavu, aby zatiekli aj na mandle.
Dobrý deň, chcem sa informovať na stav, alebo čas po operácii( vybratí nosnej mandle). Syn má naplánovanú operáciu na 18.6. a 30.6. odchádzame na dovolenku do Chorvátska. Otázka je, ako dlho sa vaše deti zotavovali po zákroku. Teda respektíve tých 12 dní v našom prípade je podľa vás v pohode?
Ďakujem za odpoveďe
Dobrý deň, chcem sa informovať na stav, alebo čas po operácii( vybratí nosnej mandle). Syn má naplánovanú operáciu na 18.6. a 30.6. odchádzame na dovolenku do Chorvátska. Otázka je, ako dlho sa vaše deti zotavovali po zákroku. Teda respektíve tých 12 dní v našom prípade je podľa vás v pohode?
Ďakujem za odpoveďe
@adelka177 ako malý bude fit raz dva ale nám vraveli že nesmú sa deti kúpať
@kika2079 ako dlho by sa nemal kúpať? Koľko vám hovorili.
@kika2079 mesiac? 😮😮
@adelka177 moja dcéra bola operovana v januári 2025 v utorok sprchovat sme sa mali až v stredu a od štvrtku sme mohli ísť von.. a dr povedal ze hlavu môžme umývať v sobotu. Po týždni od operácie sme boli na kontrolu a povedal ze už môže ísť do škôlky. Len ona okrem nosnej mala operovane aj krčné a ešte aj hornú uzdu ..
@kika2079 mesiac? 😮😮
@adelka177 moja dcéra bola operovana v januári 2025 v utorok sprchovat sme sa mali až v stredu a od štvrtku sme mohli ísť von.. a dr povedal ze hlavu môžme umývať v sobotu. Po týždni od operácie sme boli na kontrolu a povedal ze už môže ísť do škôlky. Len ona okrem nosnej mala operovane aj krčné a ešte aj hornú uzdu ..
@simonecka008 myslím kúpať ako bazén a podobne sprchovať sa mohli
Môj 4r má tiež 2, býva často chorý a doktora som upozornila hneď, že vyberať sa nič nebude pokiaľ sa nemusí naozaj. Dávam homeo lymphomyosot. Strednému som dala vyberať a nepomohlo. Do 10r nonstop chorý a inak nemá náhodou abkm? Čreva robia dosť problém v týchto veciach
@danielahamar prosim Vas ako mu ho davkujete? Pomohlo to? Prave nad tym rozmyslam u dcerky 5r. tiez nam hrozi operacia len ja mam strach pred anestezou.
@danielahamar prosim Vas ako mu ho davkujete? Pomohlo to? Prave nad tym rozmyslam u dcerky 5r. tiez nam hrozi operacia len ja mam strach pred anestezou.
@mimka91 dávala som 20kv denne, keďže nikde neviem nájsť dávkovanie pre deti
@mimka91 dávala som 20kv denne, keďže nikde neviem nájsť dávkovanie pre deti
@danielahamar prosim Vas a Vam to pomohlo? A tuto davku ste davala 1x denne? Alebo ste rozdelila na 2 denne davky? Veru ani ja som zatial nikde nenasla davkovanie u deti.
@danielahamar prosim Vas a Vam to pomohlo? A tuto davku ste davala 1x denne? Alebo ste rozdelila na 2 denne davky? Veru ani ja som zatial nikde nenasla davkovanie u deti.
@mimka91 ja neviem či pomohlo, dávala som preventívne, keďže u 3r je to národný šport vyberať nosnú mandlu. Je to homeo, takže veľké zázraky asi nečakajte a iba raz denne

@fiafia vdaka. Nic z vasho, nieje nasim prejavom, mandle. Kazdy to ma inak.