icon

Ako zvládate túto chrípkovú epidémiu?

pisonka
1. jan 2023

Ako prosim zvladate tuto chripkovu situaciu?deti mali teploty od stedreho dna doteraz, 2 dni pokoj a bum dnes zas aj s hnackami😟doktorka tvrdi ze to je viroza, ze antibiotika nezaberu ani sirupy na teploty im nepomahali, ako z toho von?? Cele vianoce sme nikde neboli, len sa chudatka doma trapime😢

Strana
z2
att123
Odpoveď bola odstránená
pisonka
autor
2. jan 2023

😟 Ja uz ani neviem co im dat na ten kašeľ, raz suchy, raz mokry... Von tak teplo, a my uz vyse tyzdna doma, ked maju teploty neriskujem ist s nimi von😔

tina2404
2. jan 2023

@pisonka 12dni syn 39horucky 2antibiotika. Isli sme do nemocnice nasadili Antivirotika za 2dni OK. Doliecenie a kludovy rezim mal este cca 2tyzdne.

mojmacik
2. jan 2023

@pisonka od stedreho vecera per partes horúčky.. Komplet celá rodina... Dnes som bola s jednou dcerou aj pri Dr. lebo stále teplota horucka teplota horucka od stredy večera... Crp ok... Len vylezat, piť.... A ešte mi povedala ze je to tento rok dlhodobá záležitosť..... Nikdy nemali moje decká tak dlho horúčky... Max. 2dni...a to idú mat 14 rokov... Trojky

petrapod
2. jan 2023

@att123 aj deti mojej sestry presne všetci okolo choré a ona decká v pohode nič.

avanka
2. jan 2023

@pisonka 14 ročný syn ochorel 12.12, manžel 18, mladsi 22 a ja 24. Všetci sú už ok, akurát mne sa to vrátilo, neskutočná nádcha a bolesť hlavy..ale ja fungujem normálne..musím

pisonka
autor
2. jan 2023

@tina2404 😯😯 boze chuda, to mi je luto, ze ste to mali take zle😟.. No dnes uz vyzerali celkom zivo, az na ten kasel... Dufam, ze z toho nebude zapal pluc...

Strana
z2