Ako zvládnuť kiahne u 9-mesačného bábätka?
Ahojte mame kiahne drobcek je totálne vyhadzani už tretí deň a prave sa objavila aj teplota 38.5 dali sme cipok
Mal vás drobcek takýto maly kiahne ako to zvládal? Dosť sa bojím...
@princezna211 môj mal 8 m horúčky zvládal dobre ale z kiahní má pár jazviciek
@ivka21 tiež mal takéto vyššie? Ako ste ich zrazali prosim
Pri kiahnach sa neodporuca Nurofen, len paracetamol, pozor na to 🙂
Pri kiahnach sa neodporuca Nurofen, len paracetamol, pozor na to 🙂
@anavixy fakt ? To som netušila ďakujem za info 🙂
@anavixy fakt ? To som netušila ďakujem za info 🙂
@princezna211 ja som obom deťom dávala pri kiahnach Nurofen a nič im nie je a ani žiadny ťažký priebeh nemali. Vtedy som nič také netušila a popravde ani neviem ci je to pravdivá informácia. Ak máš niečo iné daj ale ak, nie tak daj aj Nurofen. A to ze ma len 9 mesiacov, nemusíš sa báť, popasuje sa s tým ako aj staršie deti.
@princezna211 ja som obom deťom dávala pri kiahnach Nurofen a nič im nie je a ani žiadny ťažký priebeh nemali. Vtedy som nič také netušila a popravde ani neviem ci je to pravdivá informácia. Ak máš niečo iné daj ale ak, nie tak daj aj Nurofen. A to ze ma len 9 mesiacov, nemusíš sa báť, popasuje sa s tým ako aj staršie deti.
@nikpa ano je to pravdiva informacia, najdes ju aj v pribalovom letaku. Ide o riziko zhorsenia kiahni, nie je zarucene, ze sa tak stane, ale pripadne komplikacie su zavazne, naco riskovat, ked to nie je nutne..
@princezna211 môj syn mal keď mal rok a bol komplet vyhádzaný po celom tele vtedy sa ešte dával tekutý pusté teraz ken hypermangan a proti teplote som dávala čipky
moja mala v 4m, skoncili sme v nemocne na liecbe kvoli silnemu reakcii, dostala antivirotika a jazvy ma po tele az po 15r ☹ ak je moc vyhadzana odporucam lekara nech to zhodnoti drzim palceky
@ivka21 tiež mal takéto vyššie? Ako ste ich zrazali prosim
@princezna211 dojci ho čo najčastejšie. Skoré uzdravenie!
@princezna211 dojci ho čo najčastejšie. Skoré uzdravenie!
@ankare sme na um :/

@princezna211 môj mal 8 m horúčky zvládal dobre ale z kiahní má pár jazviciek