icon

Ako zvládnuť teploty po očkovaní u bábätka?

simca2277
20. aug 2026

Ahojte včera sme boli na ockovany 2vakcina do oboch noziciek a idem si po radu o 20hod začali teploty až do dnes to trvá 38.39a strašný plač dala som panadol a naposledy nurofen poraďte mi čo ďalej som zúfalá stoho

Strana
z2
simca2277
autor
21. aug 2026
@anonym_e565dc

@simca2277 ahoj. My sme mali ešte ráno horúčku tak som dala sirup, inak v noci spal veľmi zle a malo. Takže katastrofa. Po sirupe horúčka ustúpila a zatiaľ sa nevrátila, dúfam že to tak ostane. A vy ako? Už ste nemali horúčku?

@anonym_e565dc ahoj mi máme celý deň aj dnes ale tak že sme mali 38a aj 37az teraz mala 39;2 a po odrátajú to je 38.7dala som jej cipok kedy to už prejde toto bude 3den sommsmutna

simca2277
autor
21. aug 2026
@maraba
Odpoveď bola zmazaná

@maraba akože na čo to je povinne pokiaľ viem

anonym_e565dc
21. aug 2026
@simca2277

@anonym_e565dc ahoj mi máme celý deň aj dnes ale tak že sme mali 38a aj 37az teraz mala 39;2 a po odrátajú to je 38.7dala som jej cipok kedy to už prejde toto bude 3den sommsmutna

@simca2277 no my sme mali pokoj kd rana s teplotou, poobede už bol aj veselý a hral sa ale k večeru zas mrzuty a mal už 37,5 ale vyzerá že to kleslo. Tak hadsm sa dostanete aj vy z toho. Zajtra bude už isto lepšie.

maraba
Odpoveď bola odstránená
simca2277
autor
22. aug 2026
@anonym_e565dc

@simca2277 no my sme mali pokoj kd rana s teplotou, poobede už bol aj veselý a hral sa ale k večeru zas mrzuty a mal už 37,5 ale vyzerá že to kleslo. Tak hadsm sa dostanete aj vy z toho. Zajtra bude už isto lepšie.

@anonym_e565dc suoer teším sa s vami aj mi máme zatiaľ dobre naposledy mala o 6rsno horúčku dala som jej cipok zatiaľ nič mohlo by to byť už takto ach dnes je to 4den chcem sa spitat ja kojim malú a bude m t za 3dny 5mesiacou už doktmijete

anonym_e565dc
22. aug 2026
@simca2277

@anonym_e565dc suoer teším sa s vami aj mi máme zatiaľ dobre naposledy mala o 6rsno horúčku dala som jej cipok zatiaľ nič mohlo by to byť už takto ach dnes je to 4den chcem sa spitat ja kojim malú a bude m t za 3dny 5mesiacou už doktmijete

@simca2277 my smw už nemali horúčku od včera ráno, večer mal 37,5 alw nestúpla. Takze už sme v klude. Prikrmy som začala dávať v 4 mesiaci ale nebol pripravený tak som to stopla a prikrmujeme od 5,5 mesiaca. Spapa troska skôr ochutnáva. Moc mu to dole krkom nejde.

simca2277
autor
23. aug 2026
@anonym_e565dc

@simca2277 my smw už nemali horúčku od včera ráno, večer mal 37,5 alw nestúpla. Takze už sme v klude. Prikrmy som začala dávať v 4 mesiaci ale nebol pripravený tak som to stopla a prikrmujeme od 5,5 mesiaca. Spapa troska skôr ochutnáva. Moc mu to dole krkom nejde.

@anonym_e565dc
@anonym_e565dc nie je vaše dieťatko ešte nervózne aj keď nemá horúčky moja je strašné niekedy tsk plače že ju newiem utíšiť ani na rukách fuu a aj v noci sa preberie a plače ako by ju zabíjali ale teploty už nemáme

anonym_e565dc
23. aug 2026
@simca2277

@anonym_e565dc
@anonym_e565dc nie je vaše dieťatko ešte nervózne aj keď nemá horúčky moja je strašné niekedy tsk plače že ju newiem utíšiť ani na rukách fuu a aj v noci sa preberie a plače ako by ju zabíjali ale teploty už nemáme

@simca2277 presne tak sa mi v noci budi aj maly. S obrovským plačom a neviem ho utíšiť. Iba cicka pomôže. Teploty už nemá.

simca2277
autor
23. aug 2026
@anonym_e565dc

@simca2277 presne tak sa mi v noci budi aj maly. S obrovským plačom a neviem ho utíšiť. Iba cicka pomôže. Teploty už nemá.

@anonym_e565dc prestne mne niekedy ani cicka nepomôže a cez deň podobne plače chcela som ísť na Kramáre ale newiem čo mi tam powedia horúčky už nemMr len je strašné tlačivá niekedy podráždená

anonym_e565dc
23. aug 2026
@simca2277

@anonym_e565dc prestne mne niekedy ani cicka nepomôže a cez deň podobne plače chcela som ísť na Kramáre ale newiem čo mi tam powedia horúčky už nemMr len je strašné tlačivá niekedy podráždená

@simca2277 to by som skôr s pediatrim riešila..

simca2277
autor
23. aug 2026
@anonym_e565dc

@simca2277 to by som skôr s pediatrim riešila..

@anonym_e565dc ja som uuz na nervy aby v kuse bola na rukách chvíľu je na posteli a potom plač ale papa dobre newiem čo mám robyt nebola taká poraďte mi

anonym_acfa85
23. aug 2026
@simca2277

@anonym_e565dc ja som uuz na nervy aby v kuse bola na rukách chvíľu je na posteli a potom plač ale papa dobre newiem čo mám robyt nebola taká poraďte mi

@simca2277 nuž očkovanie môže z niektorých deti sposboit ecefaliticky zápal (zápal v mozgu, lezie sú vodiet aj na mr napríklad. Aj u dospelých) a vtedy môže nastať u deti regres, zmena v správaní, niektoré majú aj vážne neurologické následky. Ak sa ti nezdá rieš. My už po zlej skúsenosti neočkujem ďalej. Nestojí to za to

zrncita
24. aug 2026

striedat Brufen so studenymi obkladmi, tak by som to spravila ja. 👍

nastaaa
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2