Akú používate náhradu za Vigantol?
Pomaly sa nam mina...
Zaujimave ze ho dostat vsade ..... mne v dvoch lekarnach povedali ze je len na recept a nie je na volny predaj
ja endavam nic...endokrynologicka povedala ze nevadi ak chvilu vynecham vraj sice sa uvolnuje male mnozstvo tej skodliviny ale ze mala je este velmi malinka nech radsej nedavam... brala malej krv a podla vysledkov nam da recept do rakuska na ten ich vigantol...🙂 ...nedavam odkedy ho stiahli z trhu...
my sme po mesiaci od "kauzy" dostali jednorazovy Vigantol na 3 mesiace
už je novy vigantol v lekárňach.
a co tak vitamin D zo slniecka?
Ahoj. My sme boli na poradni a lekárka predpísala nový Vigantol. Vyrába ho tá istá firma a rozdiel je len, že je klasický ako bol predtým. Ten zlý bol s kvapátkom skleneným a ten problém sa vlastne rozšíril z toho kvapátka. Teraz je ako klasické kvapky a kvapká sa priamo z fľaštičky. Užíva sa rovnako 2 kvapky denne. 🙂
Baby čaute,aj ja mám už nový vigantol,ale mám v tom poriadny hokej.Kamoškina doktorka povedala,že má dávať len 1 kvapku,lebo že vraj je zloženie kúsok iné!!! Mne povedala doktorka,že mám dávať normálne ako predtým 2 kvapky .Tak ja už naozaj neviem.Prečo každá pediatrička povie niečo iné.Je toto normálne????Baby nemáte s tým skúsenosť, Vám ako povedali?????
aj my uz mame novy vigantol a davam vecer 2 kvapky - ako kazala nasa detska🙂
ja som na zaciatku vigantol davala....ale malemu nerobil dobre,bol nervozny nehral sa ,plakal,nespal....tak som ho vysadila a kazdy den som ho dala trosku na slniecko aby nachytal vitamin d z neho :P ...a teraz ked uz slniecko nesvieti namiesto jednej kvapky jemu si davam ja kazdy den styri a hadam sa mu mlieckom neco dostane.... 🙂 pride mi to bezpecnejsie,kedze moje telo mu urcite neposle nic zle 🙂 ....a este jedna vec...nechcem nikoho ovplyvnovat ale ja najviac doverujem sama sebe...uvedomte si ze kazdy pediater je zamestnanec a podlieha pravidlam...urcite vam o vigantole a napriklad aj o ockovani nic zle nepovie kedze z kazdeho predpisaneho receptu ma peniaze....z ockovania tez...su plateni za to aby presvedcili kazdu mamicku ze vigantol je potrebny pre vase babo...a ockovanie tez....chcem tym len povedat,prestante slepo doverovat vsetkemu co vam kto povie a skuste sa same pousilovat nieco zistit a preverit ak ide o vase dieta....napriklad su krajiny kde sa vigantol ani kanavid vobec babetkam nedavaju a...? ..... a nic....porozmyslajte....nie vsetko co pediater povie ze je nutne! ...lebo inak nie ste normalna....?...blbost
a do kedy sa ma davať vigantol?
@vierkasteffi do 2 rokov
mne vravel doki, ze do 1 roka a kanavit do 6 mesiacov,,,, ja davam sporadicky, ked ma napadne, uz prikrmujeme, takze neake tie vitaminy ma zo zeleninky, a aj moje mliecko dostava,ale aj umele, a tam ma tiez vsetko,,,, ja davam aj extra vit c teraz,na posilnenie imunity,,, 😉 a nam nas kaze davat 1 kvapku do odstiekaneho mliecka na lyzicke,,,, pocas dna, nie vecer,,,,
Brali sme do 1 roka potom v lete pauza a teraz berieme cebion multi, ktory obsahuje aj vitamín D..
Milé mamičky,najvhodnejšiu tekutú formu vitamínu D3 na báze olivového oleja pre bábätká a detičky - Swanson D3 Drops 400 IU / výživový doplnok/,registrovaný v SR, mozte objednat na stranke www.serrapeptaza.sk. Cena :13,50 EUR
ak by bol zaujem,mam k dispozicii este 3 neotvorene balenia s expiraciou do 2018
Ahojte, ak by bol zaujem,mam k dispozicii este 3 neotvorene balenia Oleovitu s expiraciou do 2018 - je to rakusky vyrobok, ktory pediatri dost odporucaju namiesto Vigantolu

už je nový Vigantol bez toho kvapátka