icon

Aký kožný problém je toto?

leni280
8. nov 2016

baby viete mi povedat z coho moze byt toto?

leni280
autor
•
8. nov 2016

to biele je masticka co som jej na to dala. je to hnisave a uz to mame aj nad perou a v strede nosteka

klya
•
8. nov 2016

@leni280 ahoj. Zle je to vidieť kvôli tomu krému. Je niečo v tej ranke?

4danka1
•
8. nov 2016

vyzera to ako ked v kutiku sa urobi opar, nema abo nemala teplotu?

klya
•
8. nov 2016

Mne to pripomenulo impetigo. Len v kožných problémoch nie som veľmi doma, mali sme len to spomínané.

jumama
•
8. nov 2016

Nemoze to byt herpes? Ja naprilad mavam herpes na nose a v nose, nie na pere. A moja kamoska na ocnych vieckach. Radsej by som sla k lekarovi...

ukulela
•
8. nov 2016

ako pise @jumama - radsej lekar, vyzera to nepekne. neexperimentovala by som s domacim liecenim ...a tiez mi to pripomina herpes. ale podla obrazkov to vyzera aj ako to impertigo ... takze smer lekar, to jena atb.

matejko19
•
Odpoveď bola odstránená
•
sardinka336
•
9. nov 2016

@leni280 ty si s malou nebola u lekara a pytaš sa na koniku???? dufam, ze nie pre boha...
mozno tam ma nejaku bakteriu a ,,vyžere,, jej to cele taknivo tak, ze bude mat nasledky (priehlbinka, jazva) ...vyzerá to nepekne a zvlášť ak sa to šíri a hnisá, tak to treba neodkladne riešit u koznej.

ivec16
•
9. nov 2016

prve ma napadlo herpes ale ten zacina takymi pluzgierikmi a potom sa meni na chrasticku... urcite radsej ukazat dr

leni280
autor
•
9. nov 2016

No vcera som nebola. A poprosim bez hlupych komentarov. Najskor to vyzeralo ze sa to zlepsuje...

leni280
autor
•
9. nov 2016
leni280
autor
•
9. nov 2016

Dnes sme boli u koznej. Vraj je to impetigo a moze to mat z nadchy, pravdepodobne mala v nosteku streptokoka alebo stafilokoka a ked sa poskrabala tak sa jej to rozsirilo

leni280
autor
•
9. nov 2016

@4danka1 praveze nemala

klya
•
9. nov 2016

@leni280 tak to je super , tá lepšia možnosť. ATB na to krásne zaberajú, o pár dní ste v pohode 😉

leni280
autor
•
9. nov 2016

@klya dala nam masticku Fucilid,alebo nieco take. Dufam ze cim skor

loginexistuje
•
9. nov 2016

hej to je impetigo s nejakym kokom ... Fucidin ti asi dala.... len davaj pozor je to infekcne a prenosne aj na vas .. (u nas to mal od malého aj muz) a maly si to zaniesol aj ku oku...

my sme sa s tym dlho trapili aj inu mast potom dali bactrobran ci jak sa to volalo...

leni280
autor
•
9. nov 2016

@loginexistuje hej fucidin to je, nemam to pri sebe tak som sa pomylila. Zatial ma 3loziska, dufam ze sa to nebude rozsirovat

jumama
•
9. nov 2016

@leni280 Tak drzim palce na skore vyliecenie malej chrobulky 🙂

leni280
autor
•
9. nov 2016

@jumama dakujem krasne 😊