Aký krém ochráni zadoček pri redšej stolici?

andreablabla
18. mar 2016

Baby,prosim poradte. Blizime sa k obdobiu,kedy by mali malej zacat rast zubky. Nakolko sme mali uz raz zapareninu,ktoru sme liecili 2 mesiace,desim sa obdobia,ked hrozi redsia,castejsia stolica- vraj caste pri zubkoch. Mali ste nejaky krem pod plienky,ktory vasim drobcom ochranil ritku pred zaparenim,ked mali hnacky? Prosim skusene mamicky, dajte nejake dobre tipy na osvedceny krem. Sudokrem nam nerobil dobre, pri nom sa jej spravila ta hrozna zaparenina.....Dakujem velmi pekne

maslenka47
18. mar 2016

Pri riedkej stolici jedine hned prebalit. Nie len kvoli zaparenine, ale aj kvoli tomu, ze sa jej to moze velmi lahko dostat do posvy. Ak uz je neskoro, tak na zaparene pomaha hocijaka mast - ktora najlepsie sadne vam musis vyskusat. Ja pouzivam calciovu mast, ale mozes aj rybylku, sudocrem, bepanthen, .... Sudocrem inak robil zle aj synovi, na dcere som ho neskusala. Ak je to aj zapalene (pluzgiere), tak potom Imazol.

Natierat TENKU vyrstvu, lebo ked toho das tonu, tak to zacpe plienku, dobre nesaje a dieta ti sedi v mokrom.

katarinka1981
18. mar 2016

Ahoj ja mám dve detičky a ked boli male nam velmi pomohol krem imazol hned zahojil zadoček skušala som aj ine kremy ale nič okrem imazolu nam nepomohlo vyskušaj 🙂

cerez
18. mar 2016

Škoda, že u nás nedostať Inotyol. Je to niečo podobné ako náš Pytiol. Mne ho vozila svokra z Rakúska. Naň fakt nedám dopustiť. Inak Imazol je dobrý, ale dávať by sa mal len 2x za deň. Pri riedkej stolici hneď prebaliť. Je to kyslavé a dráždi to jemnú detskú pokožku.

bjeremiasova
18. mar 2016

Pytiol striedat s pudrom na zadocek 🙂

mamee
19. mar 2016

NAJLEPSI NA SVETE!!! Je extra tuhy a vydrzi velmi dlho.

babatienko27
19. mar 2016

Sudocrem je topka zabera hned naj krem

cuculiatko88
19. mar 2016

U nas vzdy pomohol sudocrem ale ak vam robi zle skuste bepanthen, alebo krem od firmy Bochko

dubka29
19. mar 2016

U nas jednoznacne bepanthen.

tichanska1
19. mar 2016

Imazol z lekárne, používam ho najmä pri hnačkách pri veľmi zaparenej riťke.

zaba21
19. mar 2016

Dcera mala v detstve plienkovu dermatitidu. Pri akutnych problemoch sme davali imazol, ked najhorsi stav ustupil, na bezne osetrovanie sme zvykli pouzivat modru indulonu .Je naozaj velmi mastna, takze vytvori film. Ked mi to odporucila kamaratka, najprv som k tomu nemala doveru, ale kupodivu nam to odporucila aj kozna lekarka. Pri synovi som pouzivala krem Bupi, ale on nemal az taku problematicku pokozku.

seahorse27
19. mar 2016

Hlavne nepouzivat vlhcene utierky, po kazdej stolici umyvat mydlom a vlaznou vodou, jemne osusit (aj fenom - vlaznym vzduchom). Na velke zapareniny som davala jednorazovo na noc Pytiol (viem, ze sa nema davat, ale nam jedine ten pomohol) a predtým som prikladala vatove obklady z odvaru repika, potom som nechala chvilu ritku vetrat. Ako prevencia dcerke robila dobre Rybilka, syncekovi Sudocrem - deti su rozne, kazdemu vyhovuje nieco ine.