Alergia na kvasinky

jednoducha
6. okt 2014

Na imunológii mi zistili alergiu na kvasinky. Lekár mi odporučil používať vaginálne probiotiká. Máte niekto skúsenosti s takouto alergiou? čoho sa vyvarurete, aké probiotiká používate? Budem vďačná za všetky rady.

nutrimas
6. okt 2014

@jednoducha - V prvom rade vylucte zo stravy biely cukor, ktr. tym ze prekysluje organizmus, podporuje mnozenie bakterii. Odporucame ako vhodnu a zdravu nahradu pouzivat brezovy cukor, ktr. neprekysluje a odporuca prave pri mykozach, Je vhodny aj pre diabetikov, vdaka nizkemu GI7, aj pre deti, tehotne, dojciace mamicky.
Odporucame taktiez pouzivanie bavlnenej spodnej bielizne a intimiek, vloziek, prip. tamponov zo 10% bavlny, bez chloru a inych bielidiel.
VIac najdete v nasej ponuke v PRO shope, prip. na nasej stranke:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

monkabr
6. okt 2014

@jednoducha Rovnako by som vylucila bielu muku a mlieko, ktore tiez prekysluju organizmus... A okrem brezoveho cukru by som odporucila sladit Steviou. To je asi najzdravsie sladidlo. Tiez by som pila vela mineralnych vod s velkym obsahom mineralov. Na skodu by urcite neboli ani antioxidanty, nejaka zdrava detoxikacia.
Treba si precistit traviaci trakt, upravit crevnu floru, probiotika urcite ano, vybrala by som si podla testov, lebo niektore vyrobky maju iba zlomok bakterii z deklarovaneho poctu, su prakticky neucinne. A probiotika ber urcite aj s vlakninou, ta je zaklad, aby sa mohli rozmnozovat a ucinkovat.