Alergia na roztoče. Dá sa mu nejako pomôcť?
Ahoje maminky,rada by som vdela váš názor.Chlapec má alergiu na roztoče a keď mu robia testy vždy je to horšie a horšie...Dá sa tomu nejak pomocť aby sa to zlepšilo ak áno ako?Lekárka nám nikdy nič nepovedala,ani či sa niečomu vyhýbať...Proste o takejto alergii nič neviem...Poradíte mi prosím?Ďakujem
@fackolka pozri si ich stranku tam maju aj zoznam kde sa da paplon s dierou kupit 🙂
@hudecka9 my ho máme tiež a je to super paplon 🙂 makucky a ta diera je super konecne nekradne paplon :D
@hudecka9 aj my ho máme a chceme ho kupit neteri dost casto u nas spava doma ho ma tak chcem aby ho mala aj u nas 🙂
@erika161 ja este stale nie som pevne rozhodnuta ci ho kupit ci nie aj muz hovori nech kupim ze aj tak potrebujeme nove paplony ze tie stare sa zhrckaveli
@hudecka9 ja som s nim velmi velmi spokojna ta kavlita je fakt vyborna co sa týka paplona s dierou aj bez nej a aj vankuse su super 🙂
@erika161 ja som ho uz objednala tak som nan zvedava dokonca som ho objednala aj ako darcek
Baby poradte z coho je najlepsie mat paplon ked mam alergiu na roztoce???
@evinkal moja 5-ročná dcérka má príšernú alergiu na roztoče a plesne a k tomu astmu. Nemáme závesy, záclony, koberce, ale ani to nepreháňam s hygienou. Plyšové hračky raz za čas operiem, periny neprezliekam každý týždeň... . Lekár nám povedal, že sa dá nasadiť aj liečba alergénom, šitá na mieru. Ja, ako alergička, som ju sama absolvovala a musím povedať, že mi veľmi pomohla. Čo sa týka liekov, užíva Aerius a Montelukast na astmu, pohotovostne Flixotide. Treba cvičiť priedušky a pľúca - veľa pohybu na čerstvom vzduchu.
@halalina dcéra užíva rovnaké lieky, predtým mala dokonca aj tie kortikoidy, ktoré užívala dva roky. Rozprávala som sa s pľúcnou lekárkou, ona mi presne popísala, aký je účinok tých liekov v organizme aj prečo sú dôležité. Bez liečby sa totiž alergia môže naozaj vyvinúť do astmy. Čiže lieky, ktoré užívate, netreba vysadzovať, len treba cvičiť pľúca. Ako dieťa som tiež mala alergiu a astmu, po nasadení správnej liečby som po prekonaní puberty nemala ani jeden astmatický záchvat. Alergikom som síce celý život, ale nevyhýbam sa alergénom. Naopak, chodím behať aj do voľnej prírody a cítim sa fajn.
@agnes9 ja by som volila 100% bavlnu ale daj si zalezat na predajcovi tie z polska nie su zo 100% bavlny
@kvetka589 a nevies poradit dobrú predajnu kde maju kvalitne paplony? lebo ja uz neviem kam mam ist
@agnes9 ja by som volila aleo vera ale bez obliecky len tak mat paplon a vankus aloe vera nici roztoce
@stastnazena2 to naozaj? to som nevedela a kde by som kupila naozaj kvalitny paplon s aloe vera?
@agnes9 moj manzel ma tiez silnu alergiu na roztoce a má paplon s laoe vera ale má ho bez obliecky a aj vankus
@jamnicka preco bez obliecky? ved to musis kazdu chvilu prat
@agnes9 lebo aloe vera v podstate nici roztoce ja som kupila vanbkus aj paplon v ktorom je stretknuty ektrakt z aloe vera a tým padom sa v nom netvoria roztoce moj manzel odvtedy nemal ziadnu reakciu na roztoce
@jamnicka a kde by som taky paplon s vankusom kupila? manzel je ulne hotovy z alergie vonku a chcem mu aspo ntrosku ulahcit nech sa aspon v noci vyspi
ahojte,.môžem poprosit o pridanie do skupiny mamičky alergikov?
Baby poradte kde by som kupila kvalitne vankuse ktore mozem v pohode prat aj v pracke a nic sa im nestane? Mám alergiu na roztoce tak ze vankuse periem dost casto
@veronka91 ja som kupovala na internete je to od slovenskeho vyrobcu a cenovo stoja tolko to co aj v obchode ale kvalitou su ovela lepsi
@jamnicka a v ktorom e-shope si to kupovala? ja som pozerala ale ked som aj nasla nieco tak to bolo moc drahe alebo povod nebol udany
Môžem poprosiť o pridanie do skupiny MAMIČKY ALERGIKOV... Ďakujem
Aj ja poprosim o pridanie do skupiny.dakujem 🙂
@veronka91 ja som alergická snád na vsetko a mam vankus aj paplon so striebornými vlaknami v ktorom sa netvoria bakterie a ani roztoce odkedy ho mám budim sa ráno bez upchatého nosa a kýchania 🙂
@tana284 taký aj existuje kde si ho kupila?
@evinkal tie antialergiske postelne veci ako paplon a vankus by som urcite poriesila.. mne pomaha este alergodil - to je sprey do nosa je to teda len lokalne ale super pomaha a v pohode sa moze kazdoddenne aj v tehu takze som na tom dost zavisla.. miniem cca jedno balenie za mesiac...a beriem alerid co je ale to iste ako zodak - ziez sa v pripade nudze moze aj v tehu... ale teda ja osobne mam skusenost ze prilis vela luxovania prach vyri a nie utisuje takze vsetko z mierov.. uz som sa s tym naucila zit... skuste sa u doktorky na ten speaz do nosa popytat .. mala som aj inhalator jeden cas ale ten som mala riesit len ked sa mi tazko dicha co sa mi nestavalo skoro vobec... s tym ze hlavne sa neobmedzovat a zatvarat sa koli "soplom" doma... tera bela cestveho vzduchu nieje to nakazlive aj ked je jasne ze v tych nadchovych soploch moze byt aj nieco ine cim obcas niekoho nazazi ale tak ked dodrzujem hygienu na nikoho neplujem nekycham nos si cistim pravidelne a umyvam si ruky malokedy odo mna mniekto chyti nadchu... aj doktorka mi vydz povie ze alergia ze niesom nakazliva mozem aj do prace a ja som rada nechcem byt kripel.... svagrinin syncek 2 rocny to ma tiez a ona ho dost izoluje doma cato ze je chory a tak ale mam pocit ze mu to viac skodi ako pomha... a este k tym liekom mne ked dali na zaciatku tabletky bolo mi z nich tazko a nakoniec sa mi osvedcilo davat si len ked boli priznaky.... kychanie opuchnute oci... cca 1 krat denne mi to vyslo si sterknut do nosa s tym ze sa snazim vzdy vydrzat co najviac a v akutnom pripade ze spray do nosa nezabera dam si polku tabletky... lebo to kazdodenne branie ako prevencia ci co sa mi vobec neosvedcilo.. tie lieky potlacuju priznaky vtedy ked ich clovek ma takze mi to pride logicke... a zaberaju naozaj rychlo nie len ten spray aj tabletky
Aj ja poprosim o pridanie do skupiny.dakujem
Tu som ho nasla http://grasshopper.sk/paplon-s-dierou/paplon-s-dierou/c205
@ janinah, mohla by si ma prosim pridat do skupiny " mamicky alergikov". Chlapci 2 a 4 roky obaja alrgia na roztoce :(

@dasa71 minule som videla reklamu ale neviem na co to je dobre ved je to obycajny paplon 🙂