icon

Anémia u 7 mesačného bábätka

12. jan 2022

Čaute mamky, najmä tie co ste kojili a vaše bábätká mali anemiu, aké lieky ste dávali? A co vám najlepšie zabralo? Ona je taky nespinkac, tak vôbec ma nenapadlo, že bude mať anemiu... Lebo dospelí, ked majú anemiu tak len spia, to viem.. No a teraz sa mam snažiť aby spinkala dlhšie alebo mam to nechať tak jak bolo predtým, ze mala 4x sem tam 5x 30 minútové spanky denne.... Mam sa snažiť aby mi po spinkala 1.5h cca do obedu a po obede tiež aspoň 2h? Ci ako to mam riešiť? Nechce mi papať, nechce ani tie kvapky... A ked ste ich dávali, tak ste ich dávali s kombináciou Céčko alebo bekomolex? Maltofor mame ci ako sa to vola, nie som pri nich... A mala spi teraz na prsníku, tak neviem presný názov.

nikpa
12. jan 2022

Ak kojis skús aj ty brat železo, Floradix sirup mne tak kázali po pôrode keď sme mali málo železa a ešte volake hemove železo som brala ale to neviem ako sa volalo. Synovi sa to upravilo asi do pol roka.

autor
12. jan 2022

@nikpa nasa v septemrbi mala dobre výsledky... V októbri sme to neriešili v decemrbi sme nemali poradňu až teeaz, tak som kazala odobrať krv lebo sa mi nezdala, urevana, zla... Nespi cez den.... No ako spi ale krátko.... Len na rukách a sme mysleli, že zúbky ale tak zúbky to nie sú... Ma nízke hodnoty

nikpa
12. jan 2022

Náš malý spával dobre a bol aj celkovo dobré bábo tak do 1,5 roka 😀 na neho ten nedostatky železa takýto vplyv nemal. Ale sama podľa seba viem, že keď mám ja málo železa tiež si niekedy pripadám ako mrzuté dieťa.