Angína a nekakanie

sabinka277
6. apr 2018

Ahojte mam taky problém mala ma silnú angínu už od pondelku... Je na antibiotikách, liekoch proti horúčke a sirup proti kašlu...no moja otázka znie 2 deň dnes zatiaľ 3ti mi vôbec nekakala..cika stále.. Pije stále tekutín ma dosť... A keďže je chorá tak je viac menej na kasach a kozom mlieku. Sém tam polievka alebo chlebík ale to malo... No chcem sa opýtať mali ste niektorá skúsenosť? Mam jej nejako vyvolať hnačku alebo? Ako to riešiť? Na bruško sa nesťažuje... Skôr len na ten silný dusivy kašeľ..

sonah
6. apr 2018

Ahoj ,moj ma 4,5 roka a kakava mi kazdy 2-3den,ale ak ti kakavala kazdy den moze to byt liekmi daj jej do polievky ovsenych vlociek,uvar jej kamilkovy caj a ked tak susene slivky alebo slivkovu stavu...ako nestresuj sa moj kaka bezne tak na 2-3den a vobec nema tuhu stolicu ....a probiotika jej davaj pri antibiotikach,....kolko ma mala rokov?

zuzik307
6. apr 2018

Je to pochopitelne, ked je chora, menej papa = menej kaka☺ popri ATB uzivat probiotika, dostatok tekutin..."vyvolavat" hnacku nie je potrebne...

sabinka277
autor
6. apr 2018

@sonah to dávam... 2.5 roka ma

simsalabim
6. apr 2018

Vyvolavat hnacku pocas choroby je uplne zbytocne. menej je, tak sa tvori menej odpadu. Navyse, ak skor polihuje a nie je fyzicky aktivna, moze aj to ovplyvnit peristaltiku criev. Davala by som probiotika a ked ta znepokojuje, tak skus uvarit ovsenu kasu. To na moju dceru ucinkuje uplne najlepsie.

engel76
6. apr 2018

Nam pomohla minule kapsicka so slivkami od nestle.